Тимошенко прийде на дебати, навіть якщо там не буде Януковича

Середа, 20 січня 2010, 11:57
 

БЮТівець Микола Томенко стверджує, що Юлія Тимошенко прийде на теледебати 1 лютого, незалежно від того, чи погодиться на них Віктор Янукович.

"Ви знаєте, що Тимошенко вже кілька місяців упрошує Януковича прийти на дебати. За будь-яких обставин Тимошенко 1 лютого - на дебатах, а чи буде Янукович, подивимось", - сказав Томенко журналістам у середу.

"100 обов'язкових хвилин теледебатів прописані (у законі), і вони відбудуться за будь-якої погоди 1 лютого", - додав він.

На питання щодо переговорів штабу Тимошенко з Сергієм Тігіпком, Томенко зазначив:

"Моя позиція і нашої команди полягає у тому, що переговори треба проводити з виборцями Тігіпка, Яценюка, Ющенка, Литвина і їх переконувати, а не кандидатів у президенти. Не переговори з кандидатами у президенти про якісь для них посади, а переговори з громадянами України, щоб вони обрали ту стратегію, яку пропонує команда".

"Я думаю, що після сьогоднішнього нашого засідання штабу наша ключова робота буде - це переговори з виборцями, які не голосували за Тимошенко у першому турі", - додав він.

На уточнення, що мав на увазі його колега Андрій Кожем'якін, заявивши, що "перший тур переговорів з Тігіпком пройшов успішно", Томенко відповів:

"Я не буду коментувати те, чим я не займаюся. Я належу до тієї частини БЮТ, яка хоче вести переговори з виборцями".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування