Директор комбінату "Україна" вже в епіцентрі розбірок

Понеділок, 25 січня 2010, 13:19

Генеральний директор поліграфічного комбінату "Україна" Валентин Музика вийшов на роботу.

Близько 12:50 він зайшов у приміщення поліграфкомбінату, де його зустріли представники засобів масової інформації, повідомляють "Українські новини".

Він зазначив, що повертається на роботу після відпустки.

Після цього Музика підкреслив, що в понеділок, 25 січня, завершується термін укладання контракту з ЦВК про виготовлення бюлетенів до другого туру президентських виборів, тому він буде займатися цим питанням.

Він наголосив, що на виготовлення бюлетенів знадобиться 8 днів.

Гендиректор також зазначив, що один із перших його наказів також стосуватиметься ремонту вхідних дверей підприємства, які були ушкоджені при захопленні комбінату.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов повідомив про проникнення невідомих на комбінат, а його соратник Василь Грицак додав, що в захопленні брали участь близько 300 осіб приватної охоронної компанії "Щит". Інформацію про захоплення комбінату підтвердив також регіонал Василь Горбаль.

Пізніше Грицак заявив про причетність керівництва МВС до організації спроби захоплення комбінату.

А президент Віктор Ющенко повідомив про захоплення 5 депутатами-регіоналами кабінету директора цього підприємства "на знак протесту".

Музика знаходився до цього моменту на лікарняному.

Міністерство фінансів 21 січня на підставі постанови Кабміну призначило на його місце Хомка, але цей наказ був нібито призупинений рішенням Окружного адмінсуду Києва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News