Захоплений суд мав розглянути позови Тимошенко і Януковича - БЮТ

Середа, 27 січня 2010, 10:52
 

БЮТ пояснює захоплення Київського апеляційного адмінсуду "регіоналами" тим, що в середу там мали розглядатися справи щодо виборів президента.

"Напад було здійснено під керівництвом членів Партії регіонів Валерія Бондика та Юрія Мірошниченка", - нагадує прес-служба БЮТ.

"Народні депутати проникли до кабінету голови суду Анатолія Денисова і зламали базу даних у його комп'ютері", - йдеться у повідомленні.

На переконання БЮТ, "Партія регіонів в такий брутальний спосіб намагається чинити тиск на Апеляційний адміністративний суд".

"Саме сьогодні в Апеляційному адмінсуді був призначений розгляд двох справ - позов прем'єра Юлії Тимошенко проти ЦВК щодо реєстрації грузинських спостерігачів, а також скарги Віктора Януковича про начебто незаконну агітацію", - повідомляє прес-служба.

Фракція БЮТ обурена діями Партії регіонів, "для якої застосування фізичної сили, нахабність і цинізм по відношення до закону і права стали основним передвиборним інструментом".

"Нещодавнє захоплення "регіоналами" спільно з невідомими особами поліграфкомбінату "Україна", а тепер і Апеляційного адмінсуду наочно демонструє, що Янукович і його команда готові на будь-які злочинні дії", - заявляє БЮТ.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування