Тимошенко проїхалася по Януковичу за Чехова

Субота, 30 січня 2010, 01:35
Прем'єр Юлія Тимошенко переконана, що кандидат у президенти Віктор Янукович ніколи не був лідером.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу Інтер.

"У четвер, коли він (Янукович) був в Ялті, зайшов у деякі музеї, то він сказав, що дуже добре, що скоро ми будемо святкувати 150 років українському поету Чехову", - зазначила прем'єр.

"Я хочу запитати, тут сидить молодь, тут сидять діти і студенти, скажіть, ви хотіли б, щоб ваш президент говорив, що у нас є український поет Чехов. Це що таке? Це що, помилка? Ні, це не помилка. Це той жах, який буде мати країна, це не смішно", - вважає Тимошенко.

"Коли можливий президент країни називає Чехова українським поетом - це не обмовка, тому що він потім поправився і сказав, що це міжнародний поет", - наголосила вона.

"Я хочу, щоб зараз вчителі, які мене чують, викладачі, люди, які в Україні мають достатній і достойний інтелект, щоб вони знали, що Янукович ніколи не був лідером", - сказала прем'єр.

За словами Тимошенко, "коли у 2004 році Кучма йшов, і олігархія України обирала свого ставленика, то вони обирали людину, яка буде легко керованою".

"Їм непотрібна людина з інтелектом, їм непотрібна людина, яка має лідерські дані. Їм потрібна маріонетка", - наголосила вона.

"Коли Україна входить в шістку країн світу з найвищою грамотністю, то скажіть будь-ласка, чому у нас президент мусить бути неписемний, неграмотний?", - запитала прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News