Царьову не подобається Криївка, бо його туди не пустили. Відео

1684 перегляди
481
П'ятниця, 22 жовтня 2010, 14:39
 

Два дні тому "регіонал" Олег Царьов заявив, що має намір домогтися закриття ресторану "Криївка", що знаходиться у Львові.

Царьов вважає, що діяльність ресторану, де при вході "хлопець з німецьким автоматом" строго запитує "Москалі є?", спрямована на розпалення міжетнічної ненависті, що суперечить Конституції.

Я вважаю, що цей ресторан має бути закритий, аж до порушення кримінальної справи... Не можна видавати ліцензії таким закладам", - заявив депутат.

Причиною таких заяв стало те, що Царьова не пустили в цей заклад, оскільки депутат не знав "пароля", який треба говорити при вході в ресторан.

В інтернеті з'явилося відео цього інциденту.

Він стався під час зйомок проекту телеканалу "1+1", що називається "Без мандата".

В рамках цієї програми політики, що беруть у ній участь, мають деякий час прожити в звичайній родині, не користуючись своїми депутатськими пільгами.

"Криївка" - ресторан у Львові, відкритий у вересні 2007 року. Розташований в історичному центрі міста, на площі Ринок напроти Ратуші. Інтер'єр ресторану являє собою стилізацію криївки (землянки) ОУН-УПА періоду Великої Вітчизняної війни - на стінах висить зброя і різні національні артефакти, при бажанні можна постріляти в стелю холостими патронами з деяких видів зброї часів війни.

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 77.87.152.---Ira-Lev23.03.2011 11:12
Криївка в 3Д: http://welcome.lviv.ua/index.php?cat=infopolis_restorans&id=115&type=1
Особливо цікаво для тих, хто в "Криївці" ще не був: дуже гарно передана атмосфера цього закладу
IP: 195.114.150.---reactor12317.11.2010 20:40
Тарасова ПРАВДА. Проект вільних людей. Читай правду! Ставай вільним!
Тарасова правда – сайт вільних журналістів. Сайт де журналісти можуть опублікувати ті матеріали, які не пройшли цензури.
Головний редактор - Тарас Чорноіван
(тарас-юа.сом - на англійській) СКАЖИ ВЛАДІ НІ!!!
IP: 178.94.188.---LM_SUPER12.11.2010 18:24
"Криївка" це просто прикол, а от на вулицях Донецька, Севастополя і т.п. попробуй сказати, що не розумієш російської, або Бандера герой, або щось в цьому тоні, думаю це відео відпочиває.
IP: 178.92.35.---Юра Немоскаль09.11.2010 19:50
Slava Lvovskij:
я всю жизнь живу во Львове, все Ваши "хасла" знаю наизусть, только всё равно - когда мне говорят, что я москаль - становится обидно. если человек приехал из другого региона - он просто нее может знать ваших "хасел" и не может расценить Вашего "москаля" иначе как оскорбление.. видно же - человек сначала смущался, не понимал, что ему делать, а потом - обиделся - и назвал себя русским! а вот то "Быдло" (так кстати поляки, которые построили Львов, в том числе "Крыивку" называли украинцев), которое считает оскорбление человека приемлемым, и даже использует этот факт для дальнейшего поливания грязью на форумах - к сожалению быдлом и останется, независимо от этнического происхождения. Быдло даже если титульное - всё равно быдло, а не патриоты. а Украина - не Быдляндия.. тьфу на вас, дикари)
__________________________________________________________
Слава Лвовский випадково не син кагебіста,який заселився в житло "врага народа"!Тебе хтось запрошував до Львова?
IP: 93.73.78.---Jurdumm09.11.2010 09:49
Браво хлопцю з "Криївки" за його чемність і непоступність принципам перед нахабой з української законодавчої влади! Багато мешканців РФ, що відвідують цей заклад перебуваючи у Львові, вимовляють гасло "Слава Україні!" і не вбачають у цьому ніякого для себе приниження або ксенофобії по відношенню до себе, тим більше, що вони обізнані, куди вони прямують.
А цей "народний депутат України" звик зневажати все українське, причому рекомендується при зустричі як нквдіст. Хто він є як не дрібний провокатор?
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації