У Києві марширували феміністки

37 переглядів
28
П'ятниця, 8 березня 2013, 17:45

8 березня кілька феміністичних організацій провели у Києві марш проти "нерівності та пригноблення, у якій живуть мільйони жінок".

"Марш 8 березня має на меті викрити ксенофобію та насильство, які ховаються за маскою "традицій", закликати до емансипації суспільства та міжнародної феміністичної солідарності", - заявили організатори.

Активісти вимагають впровадити феміністичну просвіту в школах, "чутливу до всіх видів нерівностей", забезпечити вільний доступ до контрацептивних засобів для всіх верств населення, припинити "замовчування злочинів на основі статі, гендеру, раси та сексуальності".

В акції взяли участь представники феміністичної Офензиви, Ритму Спротиву, студентської профспілки "Пряма дія" та інших оранізацій.

Відео Skrypin Production, для УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Maria Dmytriyeva: а чому оргазм кожному, а не кожній? у кожного з оргазмами якраз жодних проблем.
Правильне, до речі, зауваження. Гасло ефектне, однак некоректно сформульоване.
IP: 95.133.75.---kudytam..
Не було і, раптом, намалювалися на 8 березня. Не вірю. Спланована акція. Ким? Можливо "сіонськими (сіоністськими) мудрецями (антихристами). Ось тільки окремі витяги із "Сіонських протоколів", які стали дійсністю України: "І чому євреї не могли б бути міністрами народної освіти, коли стільки разів уже обіймали пост міністрів державного май­на? Євреї повинні скрізь однаково стати законодавцями, щоб знищити права гоїв (невірних грішників), які шкодять синам Ізраїлю. Ми ж зберігаємо невблаганну ненависть до ворогів і противників Ізраїлю... до християн." "Ми ж, тримаючи пресу в своїх руках, мати­мемо змогу істину перетворити на непра­воту, безчестя звести до дійсної чесноти, розхитати недоторканний дотепер сімей­ний лад і розбити його членів на окремі ча­стини... Ми всесильні тоді викорінити все, у що вірили досі наші вороги... Зможемо роздмухати пристрасті, нав'язати славу або занурити у прірву без­честя."
IP: 88.135.234.---Игорь Мамутов..
Ні плану Далеса не існує, ні слів Тетчер та Олбрайт не існує. Особисто перевіряв. Не треба напрасліну на євреїв наводити. Кажу як мусульманин. «Протоко́лы сио́нских мудрецо́в» — сфальсифицированный сборник текстов о вымышленном всемирном заговоре. В текстах излагаются планы завоевания евреями мирового господства, внедрения в структуры управления государствами, взятия неевреев под контроль, искоренения прочих религий. «Протоколы сионских мудрецов» играют важную роль в теории жидо-масонского заговора. Существуют многочисленные доказательства (в печати, в суде и независимыми исследованиями), что они являются плагиатом и мистификацией
IP: 213.231.27.---Fires5..
" ...Активісти вимагають впровадити феміністичну просвіту в школах, "чутливу до всіх видів нерівностей", забезпечити вільний доступ до контрацептивних засобів для всіх верств населення, припинити "замовчування злочинів на основі статі, гендеру, раси та сексуальності". ..." Ось вона, ключова фраза. Подальше розтління молоді, розвал інституту сім'ї, з пропагандою контрацепції та абортів, як засобу для скорочення населення та вимирання нації. Дєрмократія "по-українськи" в дії. У рідному селі Шевченка забороняють читати його вірші, зате клоунів на вулицю випустили. Але це не просто паяци, це велика загроза суспільству, нації. Нехай мене називають фашистом, але я впевнений, що цих "райдужних" виплодків, потрібно негайно утилізувати, хоча б для самозбереження, заради наших дітей та наступних поколінь.
IP: 95.133.75.---kudytam..
dyvniy svit: Фемінізм - вибачте, але це - дурка. Думаю, що треба цих феміністок послати попрацювати в мартенівську піч або в кузню на пару днів, щоб вивітрити з них "дух фемінізму".
Навіщо так жорстко, жінки все-таки? Якщо вегетаріанці -- на поле, сапати буряки. Або на ферму до корів, до свиней, якщо вживають м'ясо. Тоді це буде солідарність з усіма жінками.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації