Чечетов: Янукович створив громадянське суспільство

25 переглядів
74
П'ятниця, 6 грудня 2013, 10:24

Депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що президент Віктор Янукович створив громадянське суспільство в Україні.

Про це він заявив у ефірі "Громадське ТБ" 5 грудня, коментуючи вихід людей на мітинги, зокрема на Михайлівську площу.

На думку Чечетова, те, що люди вийшли на майдани, означає, що "Віктор Фьодорович створив громадянське суспільство в Україні".

При цьому він вважає, що мітингувальники "знущалися над Беркутом" під Адміністрацією президента, де "беркутівці" побили протестувальників та журналістів.

Також, на думку Чечетова, опоненти влади "вкрали шматочок щастя" у дітей, зайнявши Майдан Незалежності і не давши довстановити головну ялинку країни.

Чечетов також заявив, що на всіх каналах, "як під кальку", однобоко висвітлюють ці події, навіть на каналі "Україна", який належить групі СКМ "регіонала" Ріната Ахметова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 77.52.35.---Anna03..
да,не печатайте эту тупую урку....его не видеть не слышать...читать тоже не возможно....мурло конченное....на йолку рядом с тупорылым паханом....оно что то "создало".....оно только оазворовало и растащило....
IP: 94.179.193.---Костянтин Яровий..
Да это УЖАС. Они все такие. Это секта их нужно лечить. Вот такие не адекватные люди управляют страной. И что можно ожидать от них дальше. Немедленно гнать от власти и в дурдом.
IP: 46.200.111.---Yulia Derevenko..
Чечетов - абсолютно безмозглый параноик, впрочем, как и остальные рыгоанальные клоуны.
IP: 109.251.216.---vlad1571..
Циничный аморальный негодяй! Не могу понять, зачем рыгам этот потенциальный предатель, ведь, когда сменится власть он всех в очередной раз сдаст , написав явку с повинной!
IP: 178.137.104.---istoric..
Совсем старый еб...лся, вот ведь как дирижирование отразилось на работе мозга. Этот феномен, однозначно, требует тщательного исследования. В изолированных для Чечетова условиях.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації