Фаріон вважає, що ім'я Руслани Лижичко не достойне її вуст

817 переглядів
312
Субота, 4 січня 2014, 21:25

Депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон розповіла про своє бачення зародження Євромайдану та відмовилася вимовляти вголос прізвище співачки Руслани Лижичко, бо вона "цього не заслуговує".

Як відомо, ввечері 21 листопада, після того, як Кабмін ухвалив рішення про призупинення підготовки Угоди про асоціацію з ЄС, на Майдан Незалежності вийшло 10 людей, невдоволених такими діями влади. За півтори години ця кількість зросла до 300 осіб, і надалі збільшувалася.

Пізніше до звичайних громадян приєдналися представники опозиції.

Кількість учасників акцій проти політики нинішньої влади кожного дня продовжувала зростати. Протести тривають вже більше місяця.

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 91.200.74.---RomanT777..
После публикации про членство в КПСС у Фарионши совсем крышу снесло. На фоне гормонального дисбалланса и зимней депрессии она стала неадекватной как и президент Донбасса. Никто не знает, что они завтра выкинут, даже они сами...
Юрій Романенко: Коли опоненту нічого відповісти на аргументи він починає чіплятися до фото, правопису, імені і т.д. злив зарахований, арівідерчі. Повчи історію СНПУ, може щось зрозумієш, хоча навряд.
IP: 178.95.113.---Ігор Мицько..
Сказавши проти вовка (орлицю-комуницю), скажімо і за вовка. Патріотка Руслана разом з патріотом Віталієм Кличком під час нападу Росії на Грузію поїхала за російські гроші розвеселяти російську збірну на олімпійських іграх. Такі "свободолюбці", "демократи" за гроші стали підтанцьовкою для агресора.
Заголовок статті провокативний, що зразу налаштовує людей негативно, проте зміст промови п.Фаріон цілком логічний...
IP: 77.121.161.---Igor Polozkov..
А кто такая Фарион,что она сделала для Украины?
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації