72-річний українець розповів, як його затримали і звинуватили в побитті Беркуту

28 переглядів
33
Понеділок, 17 лютого 2014, 16:46

72-річний Микола Пасічник приїхав до Києва 22 січня з міста Тульчин Вінницької області.

Він збирався взяти участь в урочистій ході на честь Дня Злуки і Свободи України, але тепер його звинувачують в організації масових заходів.

Він прийшов на Грушевського через цікависть, хотів сфотографувати події, однак "Беркут" його побив, схопив і відвіз в Оболонський суд.

На дідуся "повісили" організацію масових заворушень і участь у "побитті бійців "Беркута".

На питання, чи потрапляє він під дію Закону про амністію, літній чоловік каже, що не збирається амністуватись - оскільки ніякої провини за ним немає, і закон він не порушував. Такий підсумок "екскурсії" до столиці, на офіційне, загальнонаціональне свято.

Відео записав Дмитро Тузов

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 144.76.166.---Haim Aversberg..
Беркуту позор!
настане Час, і дуже скоро - всі судді та прокурори, беркути та менти, мають пройти люстрацію, це раз, по друге- всі вони лишаються права займатися юрисприденцією на все жіття, по третье - зарплатня та пенсіі мають бути не більше 1000 гривін, всі будинки і транспорт, мають бути конфісковані, і так до кінця жіття, або дорога в один бік-Росію.
IP: 37.19.142.---Павло Свобода..
януческу ганьба
IP: 178.92.144.---Віктор Горбик..
Nykolay Tyorkyn:
Julia Ps: Невже нікому в голову не прийшло що губа була розсічена зсередини???? А ви тут бреше-бреше! Мізки включіть! Можливо він не зовсім чітко пояснив але зразу його в брехні обвинувачувати?
Nykolay Tyorkyn: дурнями як раз той дід вас виставляє. у тому і справа, що вуса є, і за місяць вони наврядше виростуть. чи йому прям між вус шили? а мене чомусь змушували голити поверхню перед тим як зшивати. хто переносив операціі знає.
шо ж можливо я і помилився. визнаю. бо висновок роби з власного досвіду. декілька разів отримував по губію сечка завжди була зовні.
В тебе зуби свої? А в діда немає передніх зубів,під протез стоять коронки. Тому при ударі у губу, вона січеться зсередини. Перевірено, бо сам беззубий.
IP: 144.76.166.---Victoria Ivantsiv..
Nykolay Tyorkyn: роззуй очі і не виставляйся дурнем. На всіх фотках чітко видно вуса. А за місяць губа заживає
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації