ДАІ блокує рух до Києва: водіям уривається терпець

Середа, 19 лютого 2014, 15:24

Із регіонів дістатися до столиці непросто через блокування ДАІшниками, водіям адекватних пояснень не дають, їм уривається терпець.

В'їзд із Бучі на Київ перекрито купами піску та вантажівками. На КП біля Пущі-Водиці теж посилена охорона. З Броварів до Києва -- пропускають тільки через 1 смугу з чотирьох, решта зайняті вантажівками з піском.

На Варшавській дорозі в районі Гостомеля, також залишили рух по одной смузі. Теж саме на Одеській трасі: поблизу Києва автомобілі рухаються лише однією смугою.

Співробітники ДАІ оглядають автомобілі, шукаючи зброю.

В напрямку Житомира автомобільний рух зупинений. Там міліція разом із ДАІ пояснюють водіям, що у Києві затор. Дехто не може потрапити до столиці кілька годин.

Між тим, удень у Києві на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Володимирської працівники ДАІ спершу не пропускали автомобілі, які рухалися в центр Києва, а потім у ситуацію втрутилися перехожі з криками "Ганьба" – і ДАІшники пропустили автомобілістів.

"Було видно, не дивлячись на те, що працівникам державтоінспекції видали автомати АК та їх охороняють озброєні міліціонери, даїшники не збираюся сваритися з мітингувальниками поряд з Майданом", - повідомив Володимир Тищенко. 

Джерело відео - телеканал Україна, 5 канал

Українська правда