Порошенко склав присягу президента України

49 переглядів
2
Субота, 7 червня 2014, 14:03

У Києві, в будівлі Верховної Ради України відбулася церемонія інавгурації  5-го президента України Петра Порошенка

Джерело відео - Громадське ТБ 5 канал

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 144.76.166.---zmaylo..
Пане Президенте! Вас вибрав Народ України - шануйте його і служіть йому!, - не зрадьте їхньої довіри. Вас признав ввесь цивілізований світ - не понижуйте їхньої довіри до вас. Тягар який Ви взяли на себе хай буде увінчаний успіхом , на благо України! З Богом!
IP: 46.200.143.---Віра Сила..
Київ матір міст Руських. Київ столиця слов'ян усього світу. Київ святе місто. У Києві кожна людина відчуває духовне піднесення. Демократичний Київ - це доля всього православного слов'янського світу, - усього православ'я. Путін і Лукашенко добре про це знають. В першу чергу Київ - це святе від Бога природне місце. Щоб відчути і зрозуміти всю святість, достатньо в любу пору року сісти на трамвай і поїхати в Пущу-Водицю. Далі піти до госпіталю інвалідів Афганістану. Там зайти в ліс, знайти величну сосну, і обійняти її. Під Києвом ростуть прямі, як промінь сонця, сосни висотою більше 30 метрів, і в діаметром - більше 2 метрів. І Ви тут же відчуєте всю святість Києва. Як будь то Ви тут народились і все життя, - у всі віки, - жили.
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації