Цикл "Восток". Ельшан

117 переглядів
3
Неділя, 6 липня 2014, 18:58

У сьомому епізоді документального циклу "Схід" - історія людини, яка ненавидить війну, але воює.

Бо вважає, що українцям повинні допомагати інші вольні народи.

Кандидат наук, етнолог - і в той же час досвідчений розвідник. Він воював на трьох війнах. Нагорний Карабах, Чечня, Боснія ...

"Де війна - там і я", - говорить Ельшан.

Зараз він допомагає у створенні добровольчого батальйону "Вікінг" імені Сашка Білого. З Музичко він особисто був знайомий, і попереджав його про замах. Називає його геніальним військовим стратегом, рівним якому зараз немає.

Про наше війну він каже: "Народ, який 20 років не хотів воювати і разооружался, вважав себе народом, у якого немає ворогів. І раптом - фашизм ... Але українці самі по натурі воїни. Ця війна перейде на Белград, Орел .. . "

Джерело відео - Громадське ТБ 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 91.229.121.---Denis Denisuk..
Интересное и противоречивое видео. Одновременно говорится о мире и в тоже время "проводится " мысль, что Путин должен продолжать войну в Украине. Особенно насторожили слова Эльшана Саше Белом. А знает ли Эльшан, что на Западной Украине отношение к Музычко не однозначное. И если уже "Громадське ТВ" берет интервью, то попросите Эльшана обьяснить факт, что: - "Координатор "ПС"на Западной Украине "Саша Белый", уроженец Пермской области, убивавший и мучивший Российских солдат во время Чеченской воны. Попал в плен к силам Российской федерации, но после проведенной беседы, отпущен!!! Почему, куда и для чего???
Респект, Єльшану. Видно, что не балабол.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації