Єврореволюція. День другий. ОНЛАЙН

Понедельник, 2 декабря 2013, 14:35

Звільнений від "йолки" Майдан незалежності простояв всю ніч. За цей час було зведено барикади на вулицях Городецького, Інститутській, Хрещатику.

Вранці їх трохи відчинили для того, щоб кияни пішки могли пройти на роботу.

Вранці о 7 колона з 5-6 тисяч відправилась блокувати будівлю Кабінету міністрів.

Тим часом у східних областях від державної влади лунають заяви про підтримку президента. В понеділок мають відбутися засіданні облрад, на яких будуть прийняті заяви.

У свою чергу в західних областях висловлюються на підтримку євромайдана.

Сортировать
12:03

Співробітників Беркута в ніч з неділі на понеділок замкнули у приміщенні Кабміну без їжі і води.

Про це повідомляє ТСН і наводить відеозапис, який їм надав однин із співробітників Беркуту.

20:51

"Українська правда"

Хлопцям, яких б'ють на цьому відео, інкримінують штур Банкової.

20:47

Опозиція розповіла мітингувальникам про подальші плани.

20:46

У вівторок опозиціонери планують пікетувати Кабмін - о 7.30, а о 9.30 - Верховну Раду.

20:43

Азаров стверджує, що ні він, ні Янукович не знали про розгін Євромайдану.

"Я вам говорю абсолютно відверто - ні президент, ні прем'єр-міністр не знали про проведення цієї операції", - сказав він на зустрічі з послами ЄС, Канади та США в Києві в понеділок.

20:09

Адвокатів закликають надавати безкоштовну допомогу мітингувальникам, Асоціація адвокатів пропонує свою допомогу.

Асоціація адвокатів України (ААУ) / Ukrainian Advocates' Association (UAA)

 
20:01

У Львові не припиняються протести на майдані й триває загальний страйк

20:00

Яценюк на Майданв зірвав оваціі пропозицією відправити Азарова на курси української мови після відставки уряду.

19:45

ЩО ЦЕ ЗА УГОДА, КОЛИ НАС БЕРУТЬ і НАГИНАЮТЬ - ЯНУКОВИЧ.... гідна лексика президента здається це мем....

19:43
Близько 50 дівчат прийшли до беркутівців, які охороняють АП. Дівчата нагадали силовикам про мирний протест - піснями, посмішками та розмовами. Дівчата пов’язали жовто-блакитні стрічки на захисні металеві щити Беркуту, намалювали фарбами українські прапори та квіти.
 
 
 
 
19:36

6 членів Конституційної асамблеї вийшли з неї після силового розгону мирної акції на Майдані Незалежності.

19:28
Близько 50 тисяч українців зараз на Майдані вимагають януковича піти!
 
19:18

Азаров побачив у Євромайдані ознаки держперевороту.

19:04
 
18:56

"Українська правда"

Президент дав інтерв’ю журналістам українських телеканалів. Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Лідії Таран ("Студія 1+1"), Олені Фроляк (телеканал ICTV), Анастасії Даугулє (телеканал "Інтер") та Євгену Міхіну (телеканал "Україна").

Під час інтерв’ю Глава держави виклав свою позицію щодо внутрішньополітичної ситуації, соціально-економічного розвитку країни та зовнішньої політики.

Більше нікого з журналістів не було. Послухаємо їхні запитання. Йолка і прес-конференції для Януковича - некерована проблема

18:30

Майдан вже повниться українським людом-з усієї України і різного віку. Молоді-ДУЖЕ БАГАТО!!! Приєднуйтесь,зробимо країну вільною!

18:28

Ужгородська міськрада закликає президента Віктора Януковича відправити Кабмін у відставку. Про це, як повідомляють Українські новини, йдеться у зверненні до Януковича, прийнятому на позачерговій сесії 2 грудня.

18:25

Oksana Zabuzhko

Атож, усе це дуже гарно, але все це ми знали ще вчора:https://www.pravda.com.ua/news/2013/12/2/7004368/ А головні питання, які збурили країну, й далі лишаються без відповіді:

1. Чому досі не заарештований Захарченко?

2. ХТО КОНТРОЛЮЄ СИЛОВИКІВ? (Бо, раз Верховне Тіло офіційно визнало ще в суботу, що не воно, а воно "обурене", - тоді це і зветься ПУТЧ, ГКЧП-2, - здається ж, ясно, ні? І "путчистів" також треба арештовувати - і то негайно, ні?))
3. Хто з депутатів-"антипутчистів" (і зараз уже справді байдуже, чи це буде Кличко, чи Богословська!)) ПРОВАДИТЬ ПЕРЕГОВОРИ З СИЛОВИКАМИ?

Якщо ці питання ніхто з чинного політикуму не ставить - значить, захист людей на вулицях нікого з них не обходить, "не пріоритет" (а людей, між іншим, б'ють, а ви кричите з трибуни "Пандугеть!", сідаєте в броньований джип і їдете на ТБ...). І знов український народ - масовка для використання в чужих іграх.

От хто візьметься на ці питання відповісти з усією серйозністю - той і стане зараз Лідером Революції - і лідером нації. 
Що, броньовані ви наші, - слабО?

18:23
 
18:20

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що ситуація з масовими акціями протесту в Києві стала некерованою, повідомляє Інтерфакс-Україна. Про це він сказав на зустрічі з послами країн ЄС та США в понеділок у Києві. 

Прем'єр додав, що в уряду є інформація про підготовку захоплення будівлі Верховної Ради.

 

17:23

Кличко запросив Азарова на Майдан.

Той незручний момент, коли найкращий боксер світу ваш опонент і запрошує вас на майдан... 

16:58
На Львівщині міліціонери заявили, що захищатимуть борців за #євромайдан 
 
16:56

Відео і фото, на яких видно, як о 12.00 1 грудня, міліція пропустила два автобуси з тітушками, а Беркут супроводив їх у внутрішній двір адміністраціі президента. Після кількох годин відбулись зумнозвісні події з трактором і "штурмом АП".

16:46
Увага!!! Новий спецпідрозділ МВС вже на вулицях!!!
 
16:38

Київська облрада засудила застосування міліцією насильства в ході масових акцій, повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, якого цитує Інтерфакс-Україна.

Водночас, за його словами, Київський облрада засудила "провокації, які відбулися 1 грудня біля адміністрації президента, Київської міськдержадміністрації, Будинку Профспілок і вважає, що вони заслуговують застосування до їх ініціаторам передбачених законодавством санкцій".

Підкреслимо, що, за словами Присяжнюка, Київська облрада не розглядала звернення до президента про необхідність введення надзвичайної ситуації в країні.

16:36

Для обговорення ситуації, що склалася в Україні необхідно провести всеукраїнський з'їзд депутатів усіх рівнів. Така пропозиція міститься в заяві депутатів Луганської обласної ради, розміщеній на сайті облради.

16:30

Одеська міськрада двічі провалила звернення до Януковича, їх намагаються вмовити.

16:23

Мда, если хороших идей и воли к победе у оппозиции столько же, сколько бутербродов и чая в штабе на Майдане, Януковичу ловить нечего.

16:10

Посол США Джеффрі Пайєт в ефірі "Громадського.tv" заявив, що застосування сили для того, щоб вибити мирних демонстрантів з Майдану Незалежності та споруд у центрі Києва не матиме виправдання в очах світу. 

16:07

Mustafa Nayyem

Update. На Банковой записывают не обращение президента, а интервью с журналистами четырех телеканалов.
16:05

Крім того, у ресторані "Опанас", що у парку Шевченка, пригощають гарячою їжею, супами, пише kiev.vgorode.ua.

Одним з перших обігрів і теплу їжу, чай, мітингувальникам запропонував бар "Барабан" на Прорізній 4а.

Додатковий пункт обігріву відкрито у приміщенні Костелу святого Олександра на вул. Костьольній, 17. Обігрів і чай пропонують у барі "Бардак" на Тарасівській 3 і кафе "Бархот" на Верхньому Валу 30а.

Як відомо, під час протестів волонтери пропонували мітингувальникам чай-каву. Повідомлялось також, що у неділю ресторан Prego розливав мітингувальникам гарячий чай на бульварі Шевченка.

16:04

На Хрещатику монтують намети, в яких роздаватимуть символіку євромайдана.

На самому майдані перебуває велика кількість людей, сімей з дітьми, студентів.

 
 
 
 Всі фото твіттер-юзера @TukvaSociopat 
15:47

Andrei Kurkov

Голос народа прозвучал громко. Власть наверняка услышала и думает, а потому молчит. Просьба больше не бить стекол и не ломать дверей. Достаточно выдвинуть требования и назначить следующую дату для народного вече, чтобы обсудить ситуацию и проверить: были ли выполнены требования. Граждане, стремящиеся в Европу должны уметь не только возводить баррикады, но также их разбирать и убирать площадь после революционных событий. Демальянс и другие красиво это делают на Михайловской площади. Будут ли также красиво делать ЭТО участники митингов на Майдане? Если у кого-то появится желание "стоять на смерть" и "ни шагу назад, позади Москва", жто будет обозначать совсем обратное - "впереди - Москва". Никому, кроме России новый кровавый разгон Майдана не нужен! Поэтому политики, призывающие оставить "остров свободы" на Майдане обитаемым до полного выполнения любых требований, будут нести ответственность наравне с теми, кто отдаст очередной приказ очередному "Беркуту".
Я не призываю никого к капитуляции, а предлагаю задуматься о том моменте, когда уличные массовые протесты должны подняться на следующий уровень - уровень политической борьбы, а значит - и политической работы оппозиции. А оппозиция почему-то за почти три года борьбы не создала даже теневого кабинета министров, способного критически комментировать решения правительства и предлагать обществу свои альтернативные решения существующих проблем. В том числе и экономических, так как именно из-за экономического отчаяния гарант конституции попытался свернуть с дороги, ведущей в Кремль.
15:37

До сутичок біля адміністрації президента 1 грудня причетні Клюєв і Медведчук, упевнені лідери опозиції, заявив Арсеній Яценюк на брифінгу в штабі Національного опору.

15:34

Джерела УП повідомляють, що Янукович у ці хвилини записує звернення до народу.

P.S. Согласно законодательству, процедура введения чрезвычайного положения предполагает обращение президента через СМИ к группам лиц, организаций и учреждений, действия которых могут стать основанием для введения чрезвычайного положения, с требованием прекратить свои противоправные действия и предупреждением о возможности введения чрезвычайного положения. Это так, в качеств пищи для размышления.

15:32

Донецька міська рада не засудила розгін Євромайдану "Беркутом" і підтримує курс Президента України.

15:25

У посольства Украины в Москве задержали 11 человек. В том числе Борис Немцов http://tvrain.ru/articles/u_posolstva_ukrainy_v_moskve_zaderzhali_11_chelovek-357965/ …

Вениамин Зайцев  
15:09

Олександр Бригинець

Двір Адміністрації Президента в шаховому порядку вщент заповнений автобусами Беркута. 
 
15:00

Профільний комітет Верховної Ради схвалив проект постанови про висловленя недовіри уряду. Про це повідомив на брифінгу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

14:41

В інтеренет виклали відео, на якому видно, як величезна кількість молодиків спортивної зовнішності йдуть Маріїнським парком у бік Кибінету міністрів. За ними одразу в тому ж напрямку пройшов Беркут. Відео викладено в понеділок. Проте не вказано, коли саме, воно було записано.

14:30
Увага! Максимальне поширення та перепост!
Розпочала роботу гаряча телефонна лінія медичного штабу Майдану. За номером 063 197 03 03, що працює цілодобово приймаються:
- заявки від лікарів та медичного персоналу, що мають можливість в якості волонтерів працювати в медичному штабі Майдану;
- якщо ви отримали травму, відчуваєте погане самопочуття чи потребуєте допомоги лікаря телефонуйте вам підкажуть, де знаходиться найближчий до вас медичний працівник;
- прохання зголоситись за даним номером усіх медичних працівників, що постраждали внаслідок сутичок останніх днів.
Лікарі медичного штабу Майдану забезпечені усіма необхідними ліками та надають допомогу усім хто звертається незважаючи на політичну приналежність та ідеологічні переконання. В разі потреби до медичного штабу, щоб отримати першу допомогу можуть звертатися працівники правоохоронних органів.
14:22

Провідні світові ЗМІ вийшли зі статтями про українську Єврореволюцію.

Німецький журнал Der Spigel пише, що режим Януковича зіткнувся з протестами такої сили, яких не очікував.

The Telegraph пише, що атмосфера 2 грудня у Києві "мирна, але напружена".

Британська The Guardian повідомляє, що на ранок понеділка протестувальники контролюють центральну частину Києва.

Американська The New York Times  пише, що після силового розгону демонстрантів на Майдані, опозиція оголосила загальний старйк.

Сайт одного з провідних польських видань Gazeta Wyborcza веде онлайн-трансляцію всіх подій з України, де оперативно і цілодобово відстежуються усі зміни ситуації з Євромайданів. Сама газета вийшла з передовицею про Україну.

14:18

Парламент Криму закликав Януковича вводити надзвичайний стан. Про це йдеться у зверненні до президента, прийнятому 2 грудня на позачерговому пленарному засіданні сесії Верховної Ради АРК.

14:14

Рада Європи готова допомогти Україні вирішити конфлікт мирно. Генсек Ради Європи Торбйон Ягланд закликає всі сторони в Україні утриматися від насильства і пропонує допомогу для вирішення ситуації, що склалася. Мова про це йде у його заяві, передає "Інтерфакс-Україна".

14:09

мы организовали пункты бесплатного обогрева в наших ресторанах, где вы можете выпить бесплатного чаю, кофе или горячего бульона. Рядом с Михайловской площадью вы можете спуститься по Андреевскому спуску до 19 номера и согреться, выпить чаю в "Канапе".
На Майдане, под улицей Институтская, есть наш Pivbar, где вы так же сможете бесплатно выпить стакан бульона или чаю/кофе.
На Бесарабке, в Арене на втором этаже есть наш FT BAR FOODTOURÏST, можно спуститься сюда из парка Шевченко, согреться.

13:37

Директор департаменту зовнішньоекономічних зв'язків Міністерства аграрної політики і продовольства Вадим Трюхан подав у відставку у зв'язку з підтримкою учасників мітингу київського Євромайдану.

Вадим Трюхан

Ранок почався "весело"! Після матюків одного з керівників міністерства на адресу тих, хто був на майдані, заявив йому, що і сам там був. Обмінялися "люб"язностями" у витонченно неестетичній формі, після чого вийшов з "наради". Пишу Заяву про звільнення.
Як виявляється, я не один. Знімаю капелюха перед Послом Юрієм Сергєєвим, якого знаю як високо порядну і професійну людину. Також аплодую Ген.консулу у Стамбулі Богдану Яременку. Хто ще???

13:33

Четверо невідомих кинули три касети з петардами для феєрверків у учасників мітингу проти влади на площі Свободи в Харкові.

13:25
Михаил Добкин: "...но Бог привёл на это место именно нас".
Так божий помазанник завершил своё выступление на внеочередной сессии Харьковского облсовета.
PS — странно, раньше они говорили всего лишь "папа".
13:23

Врадіївська райрада Миколаївської області відмовилася проводити позачергову сесію, на якій планувалося просити президента про введення в Україні надзвичайного стану.

13:21

Мирні мітингувальники на євромайдані

фото твіттер-юзера @TukvaSociopat
фото твіттер-юзера @TukvaSociopat
 

13:19

Суд відпускає студентів затриманих за бійки із "Беркутом".

Шевченківський райсуд судить більше десяти активістів, яких було затримано на акціях у Києві у неділю, про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина" з посиланням на юристів політичної партії, які супроводжують процеси. 

"Батьківщина" стверджує, що "загалом у ніч з п’ятниці на суботу було затримано близько 30 студентів, яких депутати витягнули з райвідділів міліції вже на ранок наступного дня".

Усі судові засідання в їх справах мають відбутися 2 грудня.

13:17

20 постраждалих після сутичок в центрі Києва залишаються в лікарнях. Про це в ході брифінгу сказав головний лікар Київської центральної міської станції швидкої допомоги Анатолій Вершигора.

"58 травмованих співробітників МВС звернулися до бригад швидкої допомоги, але отримання ними важких травм зареєстровано не було", - повідомив він.

За останні дні за медичною допомогою звернулися 6 іноземців. Всього за минулу добу було зареєстровано 160 звернень травмованих учасників акцій протесту у віці від 18 до 70 років.

13:15

Голова Київської міської держадміністрації Олексанлр Попов закликав політичні сили і киян залишити будівлю КМДА. Про це йдеться в заяві очільника КМДА, оприлюдненій на офіційному сайті КМДА у понеділок.

13:09

При зміцненні барикад використовували конструкції для катка і новорічної ялинки. ФОТОРЕПОРТАЖ

 
12:55

Мітингувальники у Запоріжжі заблокували вхід до будівлі міськвиконкому, вимагаючи звільнення з посади міського голови Олександра Сіна й відставки уряду.

12:45
Станом на 12:40 під КМДА приходив регіонал Вадим Колесніченко. Його освистали, вигукували "Ганьба", коли він щось комен тував на камеру. Він і Онищенко прийшли до Київради і намагалися вмовити мітингувальників покинути будівлю, але мітингувальники не стали їх слухати і освистали їх виступ.

Мітингувальники вигнали їх з будівлі.

Фото Нарімана Алієва
Фото Нарімана Алієва
12:39

Керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов стверджує, що голова Адміністрації президента України Сергій Льовочкін у понеділок перебуває на робочому місці.

12:21

Кількість мітингувальників на Майдані Незалежності в понеділок поступово збільшується, передає "Інтерфакс-Україна".

12:16

Киргизия перенимает опыт Украины и Таиланда! http://lenta.ru/news/2013/12/02/osh/ … там тоже штурмуют административные здания. Мировая революция неотвратима

12:11

Колона чисельністю кілька тисяч людей підійшла до будівлі Кабінету Міністрів України.

Прибулі люди розосередилися на вул. Грушевського перед входом до будівлі. Учасники акції протесту продовжують прибувати.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", люди поводяться мирно, несуть українські прапори. Серед учасників колони є і молоді, і літні люди.

Фото ФБ ЄвроМайдан
 
12:02

Київська творча спільнота підтримала всеукраїнський протест проти кривавих подій на Майдані Незалежності. Активісти створили серію плакатів, які вже зараз може завантажити кожний бажаючий

 
11:45
На садовій!
 
11:44
Рефлексія після перегляду відео і спостереження у кількох місцях Києва. Опозиція має вимагати від своїх прихильників зняти маски і забезпечити це - категорично! Маска на обличчі і палка в руках, що можна було бачити вчора і сьогодні, - це ніякий не захист від СБУ і ментів, це в даний момент ознака належності до класу "тітушків", підстава для звинувачення об'єднаної опозиції і громадського сектора у безладі. Бо саме в масках діють бєспрєдєльщікі. Хто боїться - нехай сидить удома. В 1991-му ми здобули незалежність без масок і в 2004-му - перемогли так само.
11:43

В фб шириться рух проти провокаторів.

11:40

Андрій Пишний

Друзі, проявіть ініціативу! Допоможіть з пошуком польових кухонь. Всю інфо скидайте або в лічку або помічникам! Номер. +380 (97) 877 69 80 Ольга. ДЯКУЮ. Підключамось. На вулиці мерзенна погода і людей треба нагадувати теплом їжею. З мобільними кав'ярнями питання наразі вирішено. Дякую.
11:38

Андрій Пишний 

Кабмін заблоковано наглухо! Азаров, до побачення. Янукович, на вихід!
 
11:38
Кожен відповідає за свій напрямок роботи. Я, як народний депутат з комітету правосуддя та кандидат юрнаук , сьогодні разом із іншими нардепами та адвокатами захищатиму в суді тих людей які були побиті та взіті під варту.
11:33

Захарченко стягує в Київ внутрішні війська.

У зв’язку із масштабними акціями протесту для забезпечення громадського порядку в Києві внутрішні війська залучатимуть додаткові сили. Про це йдеться в офіційній заяві, оприлюдненій на сайті ВВ МВС.

Зазначається, що додаткові сили залучать гідно з розпорядженням міністра внутрішніх справ України "у зв’язку із масштабними акціями протесту в столиці для забезпечення громадського порядку у місті Києві" будуть залучені додаткові сили.

11:32

 
11:29

Питання про введення надзвичайного стану в Україні поки не піднімалося. Про це повідомив прес-секретар прем'єра Миколи Азарова Віталій Лук'яненко в понеділок вранці, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

11:27

Видео УП: Евромайдан состоянию на 11:00 2 декабря

11:24

Три західні області оголосили страйк.

Рішення про безстроковий мирний страйк було прийнято на позачерговій 41-й сесії міської ради, яка відбулася на театральному майдані Тернополя.

У Львові люди збираються на 12:00 на акцію протесту на площу поблизу пам’ятника Тарасові Шевченку.

Раніше глава Львівської обласної ради Петро Колодій закликав жителів області до загального страйку.

У свою чергу міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус і його заступники з понеділка, 2 грудня, пішли у відпустку без збереження заробітної плати, "виконуючи волю багатотисячного віча, яке відбулося біля обладміністрації 1 грудня".

11:23

Лідери трьох опозиційних фракцій оголосили свої вимоги.

Як повідомив лідер фракції батьківщина Арсеній Яценюк, на даний момент вимоги складаються з двох пунктів.

Перший – відставка уряду Азарова, а другий - "припинення політичних репресій, тобто звільнення Юлії Тимошенко і трьох активістів, затриманих під час минулої акції".

11:19

Опозиція залишила засідання погоджувальної ради у Верховній Раді

11:16
 
11:06

У неділю, 1 грудня, на Майдані незалежності було 800 тисяч людей.

Про це розповів Юрій Луценко під час вранішнього виступу на Майдані.

11:05

Генеральний консул України у Туреччині, який днями розкритикував розгян Беркутом Євромайдану відкликаний міністром закордонних справ. Про він написав у своєму Facebook.

Bohdan Yaremenko

Ось отримав лист:
Генеральному консулу України в Стамбулі
Б.В.Яременку
Шановний Богдане Васильовичу,
Повідомляю, що Ваше закордонне відрядження на посаді Генерального консула України в Стамбулі завершено.
Прошу здійснити необхідні формальності та прибути в Україну до 7 грудня ц.р.
Точну дату Вашого приїзду повідомте Департаменту персоналу для підготовки відповідного наказу.
З повагою,
Міністр Л.О.Кожара
10:50

На сцене Юрий Луценко! )))

 
10:50
Удостоверился: Кабмин заблокирован со всех сторон. Грушевского и Институтская перекрыты живыми цепями и машинами. 
 

10:49
TukvaSociopat Reincarnation.1m
КМДА СЕЙЧАС! ))) #євромайдан
 
10:42
Друзі, я знаю, що наша опозиційна трійця не надихає. Але наразі іншого проводу в нас нема. Мусимо підтримувати їх, поки це доцільно та в інтересах України, разом з тим самоорганізовуватися, для взаємозахисту й поступового тиску, в тому числі й на них. Єдність, витримка, організованість та здоровий глузд - наша сила і наша зброя. А кому не сидиться - йдіть в партизанку. Найкращі в світі партизани - українські! В нас, що не область - то "край партизанської слави"!;)
10:30

Азаров заперечує наміри запровадити надзвичайний стан.

10:07

У понеділок 2 грудня близько 9.00 через Кременчук у бік Києва проїхало 5 автобусів з солдатами внутрішніх військ, повідомляє видання "Телеграф".

 
08:30

У будівлю Будинку профспілок залишається вільний доступ. На першому поверсі стоїть стіл, за яким ведеться запис волонтерів і медпрацівники дають поради учасникам акції.

На другому поверсі в прес-центрі знаходяться декілька журналістів та співачка Руслана. І на першому і на другому поверсі учасникам акції безкоштовно роздають чай каву.

На Майдані також ситуація спокійна, тут поступово збираються люди. Станом на 8:30 ранку їх близько 5 тисяч осіб.

08:15

Рух транспорту по Хрещатику перекрито. Під'їзди до Майдану Незалежності з усіх боків блоковані металевими щитами та елементами новорічної ялинки.

При цьому комунальні служби прибирають територію від сміття.

У приміщенні КМДА вхід вільний і туди з ранку потихеньку підтягуються люди. Усередині в багатьох місцях сплять люди. У першу чергу на другому поверсі і в колонній залі.

08:00

Вночі на майдані Руслана співала гімн.

07:30

Станом на 7:30 перед Кабміном залишилася лише незначна частина мітингувальнків. Інші пішли у Маріїнський парк та переважна більшість спустилася на Майдан.  Ще певна кількість мітингарів з іншого боку КМУ чергує біля під'їздів Кабміну. Поруч стоять чиновники, які прийшли на роботу, але не можуть потрапити всередину будівлі. 

Фото - прінт-скрін з прямої трансляції 
07:10

 Мітингувлаьники вщент заповнили вул. Грушевського біля Кабміну.  

Фото - прінт-скрін з прямої трансляції 
07:00

Колона у складі 5-6 тисяч учасників мітингу в центрі Києва вийшла з Майдану Незалежності по вул.Інститутській і слід до Кабміну . 

Протестувальники планують нагадати про свою вимогу: відставки уряду і президента.

Фото - прінт-скрін з прямої трансляції 
Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде