Регулировщик Сеня

59 просмотров
Среда, 09 декабря 2009, 11:19
Анна Беднова
работник секретариата Единого Центра, для УП

Днями на ТБ я побачила нову агітку за Яценюка, яка мене відверто вразила.

Йдеться про той рекламний ролик, де медсестра "швидкої" переконує, що Арсеній не вестиме себе по-хамськи на дорозі, тобто не перекриватиме рух, як це роблять зараз наші "перші особи".

Чому цей ролик так засмутив мене? Справа в тім, що я бачила як його фільмували.

Щоб зняти цей ролик креативні штабісти кандидата з "Фронту змін" перекрили 2 смуги завантаженої київської магістралі у робочий день близько 9-тої ранку. Як раз у той час, коли чимало киян дуже поспішають на роботу.

Я потрапила у корок, що утворився завдяки тому зніманню разом з іншими водіями, і спізнилася на роботу на 25 хвилин. Помилки бути не може - я добре пам'ятаю машину"швидкої" і чорний седан на початку колони, над якими був встановлений кран під камеру.

Крім того, знімали в один з дуже небагатьох сонячних днів за минулі три тижні.

Фільмували на повороті з Набережної на вулицю Електриків. Офіційно, це частково відрізок парного боку Московського проспекту, а частково - непарний бік вулиці Електриків. І це та магістраль, якою з Московського мосту або з Оболоні можна потрапити на Поділ чи на Рибальський острів.

Це якраз за залізничним мостом на Петрівку (його дуже добре видно у ролику), той самий поворот праворуч, де три смуги звужуються до двох, і де ніяк не відкриють пряму дорогу на Гаванський міст.

Щоранку там від проспекту Героїв Сталінграда до світлофору на Електриків - великий корок. Адже з'їжджаються люди із двох спальних районів, у яких живуть понад 600 тисяч.

І у штабі Яценюка не вигадали нічого кращого, перекрити шлях, щоб... зняти рекламу із прямо протилежним змістом! Це таке почуття гумору?

У мене взагалі-то склалося враження, що така поведінка - таке саме нехтування проблемами людей, як і те, з чим Яценюк начебто буде боротися. Можливо, я неправильно зрозуміла рекламу?

Можливо, малося на увазі, що кортеж Яценюка, якщо Арсеній добереться до керівної посади, слухатиметься регулювальника? Що ж, якщо хоч один кортеж високопосадовця зупиниться на вимогу звичайного регулювальника, я особисто вийду з машини й аплодуватиму.

Але в даному разі, окрім огиди та обурення я нічого не відчуваю. До того ж, щоб отримати дозвіл на зйомки в тому місці й у той час, певно, думаю, треба добряче "попрацювати" з ДАІ.

Ну що ж, нам не звикати. Та й Арсеній у нас сміливий і героїчний - кілька сотень чоловік на дорозі легко закоркує.

Анна Бєднова, для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)