Щирым братьям украинцам... Послание

26 просмотров
Среда, 06 октября 2010, 11:12
Александр Аронец
активист ВО "Свобода", для УП

Уже вкотре змушений пересвідчитись в безперспективності "націонал-демократичного" табору, у неможливості будь-яких змін у державі під проводом цих псевдо-патріотів, псевдо-демократів, псевдо-правдошукачів.

Приводом до написання статті стала приголомшлива звістка про те, що на Харківщині "Батьківщина" підтримала висуванців від ПСПУ Вітренко. Відразу пригадалась мені заява пані Вітренко про те, що вона ладна співпрацювати з усіма, навіть з Тимошенко.

Тому наведу декілька прикладів таких от перевертнів у дії.

"Націонал-патріоти" від БЮТу та НУНСу в південних областях "змагаються" із ПР у питанні "хто більший українофоб". Банальним прикладом подібного рішення є ініціатива й голосування у Херсонській області цими партіями за регулярні вивішування прапорів СРСР, та інші не менш українофобські питання.

Це відбувалося ще до виборів.

Та найбільші "ікла", справжнє обличчя зазвичай проявляється, коли настають вибори. Тобто коли в потрібні кишені поступає капітал.

Одним за таких проявів є безпрецедентне підтримання партією "Наша Україна" на виборах мера Кременчука чинного міського голови, регіонала Миколу Глухова. Про це заявив на онлайн-конференції в ІА "Новини Полтавщини" перший заступник голови Полтавської обласної організації партії "Наша Україна", заступник голови Полтавської облради Петро Ворона.

Та найбільший подив викликає навіть не підтримання, а пряме висування.

У Дніпропетровську, всупереч громадським протестам, "Батьківщиною" було висунуто на посаду міського голови одіозну "героїню" Северодонецького шабашу Галину Булавку. Саме Булавка Галина Іллівна - у той час голова Дніпропетровської облради - на сумнозвісному з'їзді сепаратистів у 2004 році в Северодонецьку зачитувала звернення "до народу України й до всіх народів миру".

Найбільш знаковою й показовою є конференція Харківської обласної організації "Батьківщини", яка ухвалила офіційне рішення не висувати кандидатів до облради в одномандатних мажоритарних округах, закріплених за Харковом. Натомість "Батьківщина" Юлії Тимошенко підтримала в цих округах висуванців від Прогресивної соціалістичної партії України Наталі Вітренко.

Ці відверті українофобські дії так званих "націонал-патріотів" від БЮТ та НУ розставляє все по своїх місцях.

Тепер не потрібно прикриватися якоюсь національною риторикою, тепер достатньо підтримати прогресивних соціалістів, аби часом не показати дурний тон в оточенні провладного оточення від ПР чи компартії.

Яке майбутнє в таких політичних сил? Відповідь проста: таке ж, як у подружньої пари, яка зраджує один одному!

Час нам, українцям, дати пряму відсіч таким маргіналам.

Час пробудитись, час піднятись, і нехай нам допоможе Господь Бог!

Олександр Аронець, активіст ВО "Свобода", спеціально для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)