Тимошенко не хочет эксклюзивных условий

36 просмотров
Пятница, 06 апреля 2012, 12:58
Марина Сорока
прес-секретар Юлии Тимошенко

 

Відповідь Артему Біденку.

Юлія Тимошенко не хоче ексклюзивних умов. Юлія Тимошенко не хоче віп-палат, вона хоче одне "ліжко-місце". Нехай  у  районній, однак  у спеціалізованій  лікарні!  Тимошенко хоче, щоб її лікував лікар, якому вона довіряє. Ось і все!

Лікуватися у фахівців, які заслуговують на довіру -  нормальне бажання кожної людини.  А ексклюзиви - це поїздки до алтайських шаманів та  лікування колін в Іспанії деякими вітчизняними високопосадовцями.

"Лікарям від Банкової" Юлія Тимошенко не довіряє. Думаю, що і всі інші не довіряли б, коли  від різних лікарів чули б лише одне: "Треба більше рухатись!"

Можливо пан  Артем Біденко не дивиться телевізор. Якби дивився, то знав би, що "лікарі від Банкової" більше аніж півроку саме так рекомендували лікуватися Юлії Тимошенко.

Такі рекомендації були під час ганебного судилища в камері медсанчастини Лук’янівського СІЗО (вперше в історії України)  про повторний арешт лідера опозиції.   Ця мантра лунала, коли  у Тимошенко з’явилися великі синці на тілі, хоча є велика підозра, що ці явища мають токсикологічний характер.  "Треба більше рухатись!",- знову заявили, коли у  Різдво Юлія Тимошенко майже на годину втратила свідомість. Всі чудово пам’ятають ці дивні поради пані Моісєєнко, які ввели в шок німецьких лікарів.

У медичному висновку німецькі лікарі написали  про важкий стан здоров’я Юлії Тимошенко, що їй не надавали допомогу і це ускладнило ситуацію, що тепер екс-прем’єр потребує негайного багатопрофільного лікування в умовах стаціонару спеціалізованної  клініки поза межами колонії.

Що ж  робив режим?

Спочатку півроку намагався обдурити суспільство своїми мантрами про те, що Тимошенко здорова. Після обстеження  Тимошенко міжнародною комісією влада була  вимушена будувати декорації  з "ширми, ліжка та деякого кардіологічного обладнання", говорити, що тепер у Качанівській колонії найсучасніше медичне обладнання.

Все це дійство супроводжувалося  піар-листівками прес-служб МОЗ, пенітенціарної служби, ГПУ про добрих тюремників та  "погану" Тимошенко.  Потім режим ( під міжнародним тиском!) вимушений був визнати, що лікування Тимошенко  треба проводити поза межами колонії. На це знадобилося півроку і втручання Європейського суду! Лише після рішення Європейського суду з прав людини, яке було ухвалено місяць тому!!!, після негативної реакції всього світу, влада зробила "широкий жест" - повідомила, що Тимошенко лікуватимуть поза колонією.

Хоча лікування поза межами колонії  любого ув’язненого (якщо потрібно)  - це не милість когось з Банкової, це норма діючого законодавства.

І що, Тимошенко лікують за рекомендаціями німецьких лікарів? Може в спеціалізованому інституті нейрохірургії, який є у Харкові? Ні.  Знайдено "спеціалізований", а вірніше - воєнізований  медичний заклад. Не секрет, що "Укрзалізниця" не цивільна установа, тому в її закладах і порядки не зовсім цивільні.

Впевнена, що там працюють чудові медики, однак під час лікування пацієнт повинен довіряти своєму лікареві.   Тимошенко не довіряє тим, хто півроку зволікав з наданням їй негайної медичної допомоги і знеболювальне давав лише за умови участі у багатогодинних допитах. Чому Юлія Володимирівна має вірити зараз, якщо півроку над нею знущалися?

Це жахливі факти.

І останнє. Якби, не дай Боже, мова йшла про  рідних та близьких Артема Біденко, чи написав би він цей блог , а може сам порадив би "більше рухатись"?

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)