УДАР разрушает единство оппозиции

24 просмотра
Вторник, 06 августа 2013, 12:43

Віталій Кличко, Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк під час депутатських канікул продовжують оприлюднювати мантру про єдність опозиції, котру не може зруйнувати злочинний режим.

Насправді ПР не потрібні титанічні зусилля для знищення позірної єдності "вставайукраїнців". Достатньо трошки профінансувати "тушок", "засланих козачків", "кротів" в середовищі опозиціонерів – і в родині Януковичів усе буде "чікі-пікі".

Проілюструю вище мовлене на прикладі партії УДАР, яка в Миколаївській області є найслабшою ланкою в опозиційному ланцюгу. Очолює обласну організацію партії Віталія Кличка 28-річний Давид Макар'ян, нині – штатний помічник народного депутата, до виборів –нікому невідомий миколаївський мільйонер. Про те, за яку ціну вірменська діаспора Миколаєва купила франшизу УДАРу, говорити не буду. Через публічну відсутність розцінок.

Під час парламентських виборів переконливу, законну перемогу в 132 окрузі здобув висуванець ВО "Батьківщини" Аркадій Корнацький. Про обставини недопуску Корнацького до ВРУ – за допомогою міліціїГПУадміністративних судів – знає весь світ.

Незадовго до літніх вакацій законотворців у Миколаєві відбулась акція "Вставай, Україно!" До міста завітали Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та десятки народних депутатів з відповідних фракцій. Партія УДАР була презентована лише депутатом Сергієм Капліним.

Уже тоді керівники опозиції не змогли приховати розбіжностей щодо 132 округу. Яценюк у чергове підтвердив, що єдиним спільним опозиційним кандидатом в 132 окрузі є Аркадій Корнацький. Натомість колишній керівник МОО "Батьківщини" Роман Забзалюк лобіював і продовжує лобіювати дніпропетровця Михайла Соколова в якості резервного кандидата.

Соколов реалізує власну виборчу кампанію в 132 окрузі, особисто не критикуючи Корнацького. Але хтось оплачує замовні матеріали в місцевих ЗМІ, що поширюють різноманітні негативні чутки. Про рівень правдивості цих звинувачень на адресу Корнацького я вже інформувала в статті "Правда про 132 округ".

До останнього часу медійну війну проти Аркадія Корнацького вели регіонали та апельовані з ними "незалежні" громадські активісти, блогери.

Але два тижні тому, поки Віталій Кличко відпочиває з родиною, миколаївські ударівці ухвалили рішення воювати проти єдиного, спільного кандидата від усієї опозиції – Корнацького. Роблять підлеглі Макар'яна та Кличка це відкрито та, мабуть, безоплатно.

Офіційний представник МОО партії УДАР, її прес-секретар, у власному блозі почав іронізувати над "чесним, справедливим (?) мільйонером" Корнацьким.

Тобто, власне Давид Макар'ян, губернатор Миколаївщини Микола Круглов, голова облради Ігор Дятлов та інші члени ПР-держслужбовці, на думку ударівців, є чесними мільйонерами. А ось Аркадій Корнацький – якийсь несправедливий...

Користувачі інтернету можуть дізнатись офіційну позицію миколаївської організації партії УДАР стосовно узгодженого з ними кандидату на довиборах в 132 окрузі.

Цитую їхнього прес-секретаря:

"Однако, в свете последних событий личность Корнацкого вызывает слишком много противоречивых суждений. Кроме всего прочего, экс-кандитат скрыл от лидеров оппозиции свое двойное гражданство.

Руководитель торгово-промышленной палаты Одинцовского района стал гражданином Украины в 2005 году. При этом он якобы оставил себе и российское гражданство, и в данный момент у Аркадия Алексеевича 4 действующих паспорта двух стран – в том числе российский 4604 368494, выданный ОВД Одинцовского района Московской области, и украинский ЕР №206714, выданный в 2005 году Кривоозерским РОВД Николаевской области.

И это всё – лишь малая часть того, что начинает заставлять сомневаться в том, действительно ли Аркадий Корнацкий является тем человеком, который достоин стать единым кандидатом от оппозиции на предстоящих выборах".

Якщо не бачити підпис ударівця під цим матеріалом, можна вирішити, що бойову агітку складено в обласному штабі ПР.

...Наступного разу, коли Кличко буде стрибати з парашутом, йому варто взяти із собою прес-секретаря МООП "УДАР". Інакше цей дослідник може колись поцікавитись мільйонерами із фракції УДАРу – чи всі вони чесні та справедливі?

Наразі, у випадку узгодження атаки "удару по Аркадію Корнацькому" із самим Віталієм Кличком, стає зрозумілою його відмова брати участь в миколаївській акції "Вставай, Україно!"

Аїда Болівар, спеціально для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)