"Судьи вообще подонки".
Добавлены диалоги о Бойко и "Сумыхимпром"

Четверг, 1 февраля 2001, 13:13
УП получила новые аудиозаписи в кабинете Кучмы. Теперь можно не только прочитать, но и услышать, как Кучма приказал Януковичу “подвесить за яйца судью“, что Кучма с Деркачем думают о Тимошенко и как “гарант“ посоветовал Потебенько “поумерить прыть".

Рекомендуем сохранить эпизоды как объекты на диске и прослушивать их оттуда

(Тексты на "языке" оригинала)

Слушать эпизод 2.1: "Кучма с донецким губернатором Януковичем"

К.: — Я тебе вітаю. Жив-здоров? У тебе є така справа по Салову? Адвокат.

Я.: — Єсть. Он нашебуршил там.

К.: — Пошебуршил. По ньому кримінальну справу там за поширення неправдивої інформації.

Я.: — Да.

К.: — Це з грудня місяця. Крутив, крутив ваш суд якийсь і повернули справу назад і сказали: це треба розглядати ні як поширення, а як образу Президента. Це ж подонки твої судді. Я повинен їхати до них і давати свідчення! Тому візьми цього суддю, блядь, за яйця подвесь, хай повесить одну ніч.

Я.: — Зрозумів. Ми розберемось.

К.: — Судді взагалі, блядь...

Я.: — Ну, вони подонки. Предсєдатель суда в мене там ненадьожний. Його надо мінять.

К.: — Ну ти ж понімаєшь... мінять, пока система такая, что... Ну я думаю, тепер ви розберетесь, чтоб он на всю жизнь запомніл.

Слушать эпизод 2.2: "Деркач докладывает о прослушивании Тимошенко"

-Ну такого сімбіозу я ще не бачив – Степан Хмара, Григорій Омельченко і Юля. (читає) І ще тут якась женьщіна… Ой-йой-йой!

-А ви подивіться, як він з нею розмовляє, як з любовніцею.

-Боже, як все це подивишся, як воно ето самоє, як черві.

-Омельченкіна… Я тебя приветствую.

-Угу. Там далі почитайте.

-Ой-йой-йой. Отакого…

Слушать эпизод 2.3: "Кучма - Потебенько о Тернопольской области"

-Я попрошу Потебенька по сотці, або по прямому… Я вас вітаю, Михайло Олексійович, в Тернопільській області Збруєвський район є. Зборівський ето самоє. Зборівський район, глава адміністрації, він був колись директором птахофабрики. Сьогодні прокуратура піднімає питання в нього зловживання на 12 тисяч грівен, так на цілий район скандал і так далі… Ні 12 тисяч. Район, кажуть, дуже росте… Ну дасте мені потім. Але поки ще прить-то їм поумєрьте…


Слушайте эпизод 2.4: "Кравченко докладывает Кучме о деле по мэру Черкасс Олийнику. Кучма о Бойко, председателе Верховного Суда"

Кр.: — Ну, формально кримінальну справу ми порушили. Можно його долбати. Він весь час падає в обморок, там його откачують.

К.: — Там же Бойко, блять падлюка (Бойко — це Голова Верховного суду — Ред.). Я ж передав справу в іншу область, так Верховний суд... Бойко взяв і відмінив.

Кр.: — Ну, з Бойко надо вирішувати щось. Я думаю, що Ви план уже маєте, його треба виганяти.

К.: — Як тільки закон буде, я його убєру.

Кр.: — Його треба виганяти. Він, ну Ви ж знаєте, під ким судова система. Вони всі вирішують проблеми. Кожну справу ми супроводжуєм до розгляду в суді і якщо суддю не беремо в кліщі хорошо, або не лякаємо, то вона ламається...


Слушайте эпизод 2.5: "Сумской губернатор Щербань докладывает Кучме о ситуации в области и предлагает взятку"

Щ.: —... Ну і відносно акціонерного товариства, Леонід Данилович. Тут я зараз торкнусь такої теми однієї — "Хімпром" наш сумський. Значить, це дуже інтересне підприємство, дуже. Воно єдине у нас, яке робить суперфосфат, не має такого ні в Росії, ні в Західному регіоні. Ну, воно єдине. Значить, воно буде приватизуватися, но так як воно буде приватизуватися тут, ми боїмося, що його просто розтягнуть і все. Є пропозиція така. Я ніколи не казав Вам за це, не знаю, може і не казати, може і треба казати мені. Но я все рівно вам вдячний повинен бути за роботу і так далі. Я хотів би щоб хтось приймав би в цьому участь із ваших — у цьому проекті. Я готов 25 % отдать, і одну акцію золоту ми отдамо, кому там скажете. І по кожному підприємству, яке інтересне, я все принесу і отдам, кому скажете. Хай дітям і онукам, це все рівно життя, Леонид Данилович. Ну, все рівно воно приватизується, але одно діло, коли його приватизують і розтягнуть просто, і друге, коли воно буде працювати.

К.: — Я Ющенко, Бондарю і вам написав, що приватизацію проводити за погодженням губернаторів. Отримав?

Щ.: — Не отримав. Я подивлюся.

К.: — Я це декілька днів тому назад.

Щ.: — Ми розмовляли з Лапіним (керівник "Сумихімпром" - Ред.). Ми його приватизуємо дуже умно, з інвестиціями туди, підприємство буде працювати, но шоб його просто не загубити.

К.: — Працюй.

Щ.: — Я теж листа дам. І тоді по Нафтопродукту — я теж акції, кому скажете дам...


Слушайте эпизод 2.6: "Щербань докладывает Кучме по Химпрому"

…- Значить по Хімпрому. В п'ятницю у Єханурова засідає комісія, яка готує матеріали на кабмін для того, щоб прийняти остаточне рішення і передати Хімпром в управління області. Єдине тут, якщо нагода з Єхануровим буде, сказати йому, щоб це рішення було, ну там воной так підготовлене. А тоді ми все доведем так, як я і казав, все до ума доведем.

-Харашо…


Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования