Партнерский сбор УП. Задонать на дроны и РЭБы

Милицейский темник за Януковича

Понедельник, 4 октября 2004, 14:30
Силовики всегда играли своеобразную роль во время выборов в Украине. Однако сейчас, похоже, они получили сверхзадание – не просто гарантировать победу кандидату от власти, но еще и поработать в непривычной для себя роли PR-щиков. Лозунг министра Билоконя "Победит Янукович в первом туре – три дня будем пить" – жизнь!

Итак, милиция идет в агитаторы. Именно это вытекает из инструкции, которую пустили по милицейской вертикали. О законности такого циркуляра говорить не приходится – в первую очередь он конкурирует со здравым смыслом.

"Украинская правда" получила документ из компетентных джерел. "Своеобразная" орфография сохранена.


Перелік основних питань кураторам міськрайвідділів при проведенні роз’яснювальних співбесів щодо єдиного кандидата на пост президента від влади – В.Ф.Януковича.

1. Забезпечити зустріч з особовим складом курируємих міськрайліорганів при цьому з’ясувати:

2. З урахуванням визначення працівників щодо голосування за В.Януковича, вжити заходи та забезпечити контроль за роботою по розширенню кола прихильників кандидата від влади не менше, як 35 чоловік.
2.1 Забезпечити вибіркові зустрічі з родичами, знайомими – іншими особами, вказаними працівниками міліції, як ті, що будуть голосувати за Януковича В.Ф. (повний перелік цих осіб 27.09.2004р. передати до УРОС)

3. При проведенні співбесід з працівниками міліції націлювати їх на роботу з населенням, при цьому акцент:

3.1 Дільничних інспекторів міліції зосередити на необхідність:

2.1.1 Вручення якомога більше візитних карток різним категоріям громадян, проведення серед них роз’яснень основних положень передвиборчої програми В.Ф.Януковича, яка:

* Націлена на подальший розвиток сільського господарства та аграрного сектора держави;

* Збільшення обсягів виробництва у промисловості;

* Підвищення заробітної плати у бюджетній сфері, пенсійного забезпечення громадянам, інвалідам дитинства, вдовам військовослужбовців, одиноким матерям тощо;

* Поліпшення фінансування охорони здоров’я і т.і.

В той же час навести приклади щодо В.Ющенка:

* Порушення ним соціального захисту різних верств населення;

* Популізму його передвиборчої програми;

* Його неврівноваженості, схильності до впливу на нього близького оточення та з боку його дружини – громадянки США колишньої працівниці розвідуправління яка повністю контролює його дії і спроможна впливати на приймаємі ним рішення;

* Незадовільного стану здоров’я, тощо.

2.1.2 Зменшення тиску на дрібних адмінправопорушників з роз’ясненням ним, що це є позицією В.Януковича.

2.1.3 Основну увагу зосередити на роботі з населенням пенсійного віку, яке виховувалося у радянський час та має комуністичні ідеали, роз’яснивши їм безперспективність голосування за Мороза та Симоненка та недоцільність повторного голосування, на яке підуть додаткові гроші з держбюджету.

3.2 Працівників кримінального блоку звертати на:

2.2.1 Необхідність надання відповідних завдань підсобному апарату.

2.2.2 Виявлення осіб, що виношують намір на організацію та проведення терористичних актів, підбурюють населення на вчинення масового безладдя, маючи на мету зрив передвиборчої компанії;

2.2.3 Викриття фактів незаконного обігу зброї та вибухівки.

2.3 Працівників слідства та штатного дізнання зосереджувати на аналогічній роботі з учасниками кримінального процесу.

2.4 Працівників ДАІ робити на необхідності:

2.4.1 Зменшення тиску на дрібних порушників правил дорожнього руху;

2.4.2 Відповідних роз’яснень штатними інспекторами, добровільними помічниками та іншими щодо переваг передвиборчої програми В.Януковича.


Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования