MP Leshchenko: Lutsenko Secretly Met Kolomoyskyi

29012 views
6
Tuesday, 26 July 2016, 02:35

Petro Poroshenko Bloc MP Serhiy Leshchenko said that Prosecutor General Yuriy Lutsenko held a secret meeting with the oligarch owner of Privat group Ihor Kolomoyskyi, according to comments on 112 Channel on July 25.

He said that the meeting was held "about one or two weeks ago" in Ivano-Frankivsk oblast, where Lutsenko went to present the new oblast prosecutor. According to Leshchenko, they discussed the "problems that Kolomoyskyi faced".

"Kolomoyskyi gets involved in politics too much, and our Western partners are not happy with the level of his activities. And from time to time a question arises on how to rein him in politically. And of course Kolomoyskyi does not want this, and he is looking for someone he can make agreements with. So, Lutsenko is now contacting Kolomoyskyi, to help him preserve his influence, but to prevent him from acting against the current authorities," Leshchenko summarized.

Lutsenko denies these allegations: "The schedule [of my visit to Ivano-Frankivsk] proves that I didn’t have time to meet Kolomoyskyi, or even to have lunch". The Prosecutor General told the MP that he not only didn’t meet the oligarch in person, but also has not talked over the phone with Kolomoyskyi this year. "Calm down, Serhiy," said Lutsenko. "I am not going to compete with your record of secret meetings with oligarchs."

Source: Ukrayinska Pravda

Please subscribe to our push-notifications to be the first to know the news. We promise to push only truly breaking news.
Please authorize to add comments
Commenters who are offending others will be banned without prior notice. Information on such users might be provided to the law-enforcement agencies upon their request. No advertisements may be included into the text of the comment.
IP: 213.154.222.---Юрий Николаев02.08.2016 14:54
Такі бені не захистили Україну, їм вигідні безлади та війна щоб грабувати. Реально безлади та ворога зупинили представники державних органів України (ЗСУ, МВС, СБУ, фізичні особи та інші) для яких служба, робота в них не є кормушка, засіб наживи, яким привита любов до Батьківщини сімєю, учбовим закладом, підприємством. Людям в шовкових трусах, банкірам байдуже захист країни - у них як мінімум три громадянства. Спробував би він спровокувати, потім "защищати" або привласнити нафту та іншу власність в Англії.
IP: 213.154.222.---Юрий Николаев02.08.2016 14:37
З дитинства луценко ввібрав форму та зміст КПРС, як син керівника названої партії. Підтвердження: з молодості керівні посади, протести, звязки (та з їх охоронцями), кумовство. У нього на першому місті не професіоналізм та особисті якості, не народ, а політична доцільність - можна бути керівником ділетантом, даже не ремісником, за політичною доцільністю. Що торкається звязків з бенею без коментарів. Беня, пінчуки та інші давно приватизували політичні партії - державу. До речі це одна з причин війни, втрати територій.
IP: 46.133.111.---робін_гудбай26.07.2016 19:37
Цікаво, чому Лещенко ліпить з жидобандерівця Коломойского ворога Украіни?..Адже дякуючи Коломойському, який був Губернатором Дніпропетровщини і створив та підтримував добоовольчі Батальйони, Путін не зміг піти дальше
IP: 92.112.213.---nestor198026.07.2016 12:19
Матіос: Незадовго до загибелі Шеремет зустрічався в РФ з оточенням Нємцова? Тільки оточення Нємцова якесь безіменне, розпливчасте, не зовсім конкретне, на відміну від ...
Заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляє про зустріч убитого журналіста інтернет-видання «Українська правда» Павла Шеремета з колишнім міністром доходів і зборів Олександром Клименко в Росії на початку липня. Про це Матіос сказав в інтерв'ю «5 каналу». Прокурор зазначив, що Шеремет три тижні тому був у Москві і зустрічався з близьким оточенням убитого опозиційного політика Бориса Нємцова. «В силу журналістської діяльності він (Шеремет) відвідував офісний центр« Москва-Сіті », де знаходяться всі наші« квазі-вигнанці », яких ми обов'язково дістанемо і засудити. Він мав зустріч з одним з таких «вигнанців» - екс-міністром доходів і зборів Клименко », - повідомив Матіос. При цьому головний військовий прокурор підкреслив, що не знає подробиць зустрічі Шеремета та Клименко.
IP: 178.151.182.---xasizay26.07.2016 09:20
"Сергій Лещенко заявив, що генпрокурор Юрій Луценко провів таємну зустріч з з олігархом, власником групи "Приват" Ігорем Коломойським."
--
Як романтично - таємна зустріч ! А там де таємна зустріч, там i таємна вечеря: приємний вітерець коливає полум'я свічок, хтось переломлює хліб, макає його в сiль, чи в вино, а потiм лiзе цiлуватись, навкруги розливається така благодать. Чується дитячий смiх, а може й не cмiх, грає акордеон.
У захмелілий голові спливають якісь лиця, імена. "Завад.. завада .. завадський" Фата-моргана! Хтось бубнить, як з того свiту: " Ну так шо, ты меня понял?"
Теплi хвилi вдячностi пiдхоплюють i несуть, несуть, несуть..
Несуть у СКВ(*) , одним словом.

(*) субстанцiя з з таємної філософії Дайцзи
All comments
Advertisement: