Apple IPad Wi-Fi + 3G
Українська правда
Голосування завершене.

Правила конкурсу
4049 голосів

Dmitry
Борщагівський пес

Фотографію знято з голосування.

Автор або його друзі обіцяли небезкорисне голосування за цю роботу на одному з українських форумів. Вважаємо, що подібне голосування нічим не відрізняється від голосування виборців після отриманого "на шару" кілограма гречки.

Редакція не має наміру підтримувати такий метод боротьби в конкурсі.

Разом з тим редакція визнає, що вибір даної фотографії для остаточного голосування не відповідає заявленій темі.

З повагою і жалем, редакція УП
5988  107
KR0Ler _ 22.05.2010 00:37
Я вважаю що це повна маячня! Спочатку відібрали - потім не підходить. Поки не лідер, до тебе і справи нема, але як тілки став їм - ти не в форматі, ти взагалі випадково потрапив! Перший раз обнуляємо томущо ми не розраховували на таке навантаження. Другий томущо лідер не підходить та багато листів пишуть ті хто програють. Ви, «Українська правда», нічого спільного з цими словами не маєте. Ні україньської, ні правди нема.
http://kroler.livejournal.com
ekondratuk _ 21.05.2010 22:35
Як на мене редакція (або той хто ії представляє) упереджені. Ситуація скандальна. "Обіцяли небезкорисне голосування". Маячня. Здається хтось ставить репутацію видання нижче вартості IPad. Якби це фото не лідирувало, ніхто б його з голосування не знімав. "Не відповідає заявленій темі". Дуже добре відповідає і заявленій темі і стану "Правди" в Україні.

P.S. Я повністю довіряв УП. Ось де жаль.
gruvv _ 21.05.2010 20:47
Знаєте, в двух постах висловив щось на зразок своєї версії. Тому що не подобається висвітлення теми УП. Дуже однобічно. Я ж знаю що гречку останнім часом не купував. Але це на совісті УП.
romashko _ 21.05.2010 20:26
Дивна звичайно ситуація з так званою "накруткою" за ніби-то а-ля гречка. Якби накрутка проксями, то зрозуміло, а так, коли підтримують товариша однодумці по ресурсу, на якому люди живуть - маячня.
Чому зхнаято саме це фото? Можливо тому, що несподівано вийшло в лідери і не дозволило організаторам конкурсу віддати призи своїм? Адже за іншими конкурсантамси аналогічний "грішок" із проханням на форумах підтримати свої роботи. Невже редакція УП та організатори конкурсу особисто не вміють гуглити???
Так за хвильку дуже легко надибати шукане підтвердження і по теперішньому лідеру, хоча автор швидко просік запах смаженого і почистив тему під нуль, і по другому місцю, зокрема тема на форумі співачки Руслани http://forum.ruslana.ua/index.php?action=vthread&forum=4&topic=5505

Виходить так, що всі рівні, але дехто рівніше за інших? Дуже прикро, що УП перетворилася на УГ.
gruvv _ 21.05.2010 19:02
Это все равно что пилот провел на борт лишнего пассажира и потом, уже осознав свою ошибку решил ее исправить как в анекдоте "с криками да здравствует Африка выкинул двух негров". Ошибки редакции иправлять нужно в самой редакции.

Неприятно, что силами УП на фото обрушился шквал критики. Да и еще и описание под ним появилось таке что место здесь за гречку куплено.

З повагою та жалем, автор.

198
Andriy Atamaniv
У кожного свій бізнес.
"контраст 2"
8701  111

28
Фотограф
Столкновение с милицией, возле администрации президента, во время акции -Украина без Кучмы-, Киев 2001.
3238  6

37
Марія Слободенюк
Контрасти - їдем замолювати гріхи на крутому авто.
3845  26
© 2010 Українська правда
АВТОРИЗАЦІЯ


УВІЙТИВІДМІНИТИ