Янукович святкуватиме три дні. З Путіним і срібним сервізом

Вівторок, 6 липня 2010, 09:56

Президент Віктор Янукович святкуватиме своє 60-річчя три дні.

Про це пише газета "Сегодня", посилаючись на свої джерела на Банковій.

Святкувати будуть 9 липня в Києві, а 10-11-го - у Криму.

"У п'ятницю в столиці відбудеться зустріч із президентом Євросоюзу Германом ван Ромпеєм, а увечері Янукович святкуватиме день народження в колі родини в Межигір'ї. А наступного дня буде в Криму", - розповіло джерело.

Список гостей поки точно не відомий. Український політбомонд, швидше за все, буде вітати Януковича на Банковій 9 липня. А от перші особи сусідніх країн повинні приїхати до ювіляра в Крим, відзначає видання.

"Президент зараз вилітає на саміт у Казахстан. Ця поїздка збігається з днем народження Нурсултана Назарбаєва - 6 липня. Швидше за все, Назарбаєв зробить відповідний візит в Україну. Поздоровлять президента і російські сусіди. Поки незрозуміло, хто буде: можливо, Медведєв з Путіним або хтось один з них", - повідомило джерело на Банковій.

Торжества з нагоди дня народження, за даними джерел у Криму, пройдуть на держдачі №11 "Зоря" у Форосі - вона найновіша.

"Неподалік там знаходиться пансіонат "Південний" (2-місний номер "люкс" коштує близько 1000 грн. на добу. ), де можуть розміститися українські VIP-и, пише видання.

Політбомонд уже готує подарунки президентові: Фракція Партії Регіонів зібрала гроші на срібний чайний сервіз вітчизняного виробництва. Як заявив голова Донецької ОДА Анатолій Близнюк, губернатори теж підготували загальний подарунок - картину.