Черновецький повернувся в Україну, але ховається?

Понеділок, 3 жовтня 2011, 10:02

Мер Києва Леонід Черновецький повернувся в Україну.

Як пише "Сегодня", в суботу він приземлився в "Борисполі" і намагався залишитися непоміченим.

За даними газети, у залі офіційних делегацій київський міський голова підійшов до паспортного контролю в спортивному костюмі й кепці, яка закривала майже все обличчя, а після того, як у документі поставили штамп, швидко сіл в його машину, яка очікувала, і поїхав.

Офіційно в залі офіційних делегацій відмовилися коментувати цю тему: "Це особиста інформація".

Але близьке оточення мера підтверджує, що Черновецький у Києві.

Говорять, він приїхав з Ізраїлю (в основному він перебував на Святій Землі й у Грузії), щоб вирішити питання, пов'язані з розлученням – у першу чергу, з поділом грошей.

Як відомо, засідання суду про розірвання шлюбу Черновецького з Аліною Айвазовою заплановане на 21 жовтня.

"І ще, наскільки я знаю, Льоня все ж таки хоче йти в парламент. Тож, може, зараз, бурхливу діяльність розгорне", - сказав близький друг родини.

Однак невідомо, де зупинився Черновецький: у квартирі на Кріпосному провулку живе зараз Айвазова, а в його будинку в Конча-Заспі ставні закриті, охоронці ловлять рибу.

"Черновецький? Так його давно тут немає", - запевняють вони.

Місцеві дачники кажуть, що Черновецький туди останнім часом не прилітав. "Чули, що він нове житло собі купив, щоб його ніхто не знайшов. Може, навіть і живе там зі своєю коханою", - міркують вони.

Олена Савчук, з якою в мера, за його ж визнанням, романтичні відносини, теж у Києві. У дворі будинку на Дніпровській набережній, де вона живе, розповіли, що після довгої перерви Олена знову з'явилася. Але мера там давно не бачили.

Джерела в Київській міськдержадміністрації говорять, ніяких заходів за участю Черновецького не передбачається. Мера взагалі там бачать украй рідко:

"Він приходить тільки, щоб підписати документи, у нього навіть секретарки не залишилося. Причому навіть підписувати рішення сесії не квапиться, його весь час доводиться підганяти, але він просить не турбувати".