Кум Табачника запевняє, що шампанське з фото - разова акція

Вівторок, 17 січня 2012, 20:38

Депутат від Партії регіонів Максим Луцький запевняє, що не буде розповсюджувати серед виборців продукцію зі своїм фото.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Максим Луцький в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи факт публікації його фото на ліках, які розповсюджувалися в одному з районів столиці.

"Дійсно такий факт був. І може ще буде, якщо у мене буде можливість", - заявив депутат.

"Я знайшов можливість допомогти, але не людям роздавати, не треба мене порівнювати з Черновецьким, я передав ліки в "червоних хрест" району для того щоб їх розподілили серед лікарень, які знаходяться в Солом'янському районі", - сказав він.

При цьому Луцький заявив, що "дехто з моїх помічників, чи хто зробив, я не бачив, що було розміщене моє обличчя".

"У мене було прохання, щоб була розміщена табличка, що це безкоштовно… А те, що з'явилось фото, це моя ситуація, я її якось виправлю", - уточнив депутат.

"Регіонал" також пообіцяв, що з його зображенням роздаватись безкоштовно не будуть більше ні ліки, ні шампанське: "Можу пообіцяти".

Як відомо, Луцький розмістив своє фото на упаковках препаратів, призначених для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно з обов'язкового дозволу лікаря.

Згодом Луцький обурено заявляв, що "інформацію про те, що ліки поширюються безкоштовно" на препаратах розмістили активісти соціальної ініціативи "Солом'янці – ефективну владу" разом з Червоним Хрестом.

Пізніше з'явилась інформація, що Луцький продовжує агітацію киян, роздаючи їм шампанське зі своїм портретом.

Раніше "Українська правда" писала, що Луцький, який є кумом міністра освіти Дмитра Табачника, балотуватиметься у мажоритарному окрузі на Солом'янці у Києві.

Українська правда