Колесніченко не знав, що збирає підписи проти програми Шустера

Субота, 2 червня 2012, 18:35

Нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко спростував заяву ведучого програми "Шустер Live" про свою причетність до збору підписів за закриття цієї телепередачі.

"З подивом дізнався про те, що я нібито збираю підписи за заборону програми "Шустер Live", - цитує Колесніченка прес-служба Партії регіонів.

"Дійсно, два тижні тому під час однієї з Інтернет-конференцій мені поставили запитання, чому на державному каналі транслюються передачі, які дискредитують уряд, владу і розвалюють українську державу. Я відповів, що мені відомо про те, що в країні зібрано понад мільйон підписів за те, щоб закрити цю передачу", - сказав депутат.

"Однак ми це питання піднімати не можемо, бо в цьому випадку нас відразу звинуватять у цензурі і наступі на свободу слова", - пояснив політик і додав, що не бажає, щоб в цьому питанні превалювала політична складова.

"А такому ведучому як Савік Шустер займатися вириванням слів з контексту і піднімати рейтинг програми за рахунок маніпулювання фактами, щонайменше, негоже. На цій темі (закон про мови) і так провокацій та маніпуляцій більш ніж достатньо", - підсумував парламентарій.

Матеріали за темою