В Росії губернатор добровільно заплатив штраф через фото

Середа, 1 серпня 2012, 14:27

Губернатор Кіровської області Микита Білих з власної ініціативи сплатив штраф після того, як в інтернеті з'явилося фото з його авто, яке було припарковане на газоні.

Про це повідомив Білих на своєму ЖЖ.

У пості за 25 липня він зазначив, що після того, як фото з'явилося в мережі інтернет, користувачі почали звертатись із запитаннями до губернатора, чи сплатив він штраф за це порушення.

Фото з ЖЖ http://belyh.livejournal.com/

"Я вирішив розібратись. Сам за кермом я не їжджу і, коли було зроблено фото, мене в місті не було. Розібрався. Це дійсно мій автомобіль. Так його припаркував водій, який мешкає в сусідньому будинку. Формально порушення його. З ним проведу окрему роз'яснювальну роботу, але штраф заплачу сам", - написав Білих.

Він підкреслив, що для чиновників не повинно бути виключень і поблажок.

Фото з Комсомольская правда

"Вже повідомив в адміністрацію Кірова, что автомобіль дійсно мій і що штраф я заплачу. Чекаю на квитанцію", - повідомив губернатор.

Фото з ЖЖ http://belyh.livejournal.com/

У пості за 1 серпня Білих виклав постанову адміністративної комісії Жовтневого району міста Кіров, в якій вона, розглянувши надані фотоматеріали, встановила факт адміністративного порушення та постановила визнати губернатора винним та сплатити штраф в розмірі 1000 рублів.

Фото з ЖЖ http://belyh.livejournal.com/

Білих також виклав квитанцію про оплату штрафу.

Українська правда