Посол Італії: Документи на візи вже приймають у звичайному режимі

П'ятниця, 3 серпня 2012, 10:23

Посол Італії Фабріціо Романо обіцяє до кінця року вивести роботу візового відділу посольства Італії на найвищий рівень.

"Причини призупинення видачі віз співпали з тим, що за туристичними візами звертається на 40% людей більше", - цитує посла "Комсомольская правда в Українв".

За словами Романо, в посольстві роблять все, що в їх силах.

"Наша аутсорсингова компанія VMS (Візовий центр Італії) - це передовий центр з точки зору логістики, організації. Але мова йде про нову структуру, і потрібен час, щоб все налагодить ...", - сказав посол.

"Крім того, ми поставили нове обладнання у візовому відділі посольства. І були деякі проблеми з програмним забезпеченням, які ми вже вирішили. Я займаюся підбором персоналу, створюю нову команду", - додав він.

Він запевнив, що посольство вже увійшло в звичайний режим роботи.

"Телефонуйте до візового центру, вони призначать зустріч максимум через тиждень, і перенесень не буде", - додав посол Італії.

Як відомо, 13 липня візовий центр, який працює з посольством Італії, повідомив, що тимчасово не приймає заявки на туристичні візи. При цьому візовий центр скасував призначені ним раніше інтерв’ю тим людям, які планували подати документи у липні.

Людей несвоєчасно попереджали про скасування зустрічей. Як правило, на цей момент подорожуючі вже мали на руках викуплені квитки і броні готелей.

Дехто з мандрівників втратив гроші, так і не здійснивши поїздку.