На львів’ян, що перекрили трасу, завели справу

Понеділок, 3 вересня 2012, 21:45

Слідчим відділенням Старосамбірського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за фактом перекриття автомобільної траси на Львівщині.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області, передає УНІАН.

Справу порушено за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 279 КК (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, які порушили нормальну роботу транспорту).

Як відомо у повідомленні, у місті Хирів Старосамбірського району Львівської області група людей перекрила дорогу загальнодержавного значення "Старий Самбір - Хирів – Смільниця", вимагаючи таким чином проведення ремонту автодороги сполученням "Старий Самбір - Смільниця".

У відомстві уточнили, що заблокувала дорогу група громадян у складі 150 осіб, постійно переходячи дорогу через пішохідний перехід.

Учасники акції протесту, пропускають лише транспорт громадського значення - карети швидкої допомоги, пожежні автомашини та громадян, які рухаються автотранспортом у лікарню.

Натомість, не пропускають автотранспорт, що рухається у приватних цілях та автотранспорт, який здійснює маршрутні перевезення пасажирів.

На цей час у кримінальній справі триває досудове слідство