Поїзд Hyundai знову зламався в дорозі

Неділя, 14 жовтня 2012, 21:30

Поїзд Hyundai № 161 Харків-Київ у суботу прибув до столиці із запізненням на три години.

Як пише газета "Сегодня" з посиланням на "Харків Форум", пасажири скаржаться на те, що потяг зупинився на ділянці біля станції Раднаркомівська, а на допомогу пригнали радянські вагони.

"Туди ж були пригнані крюківські вагони в голові з електровозом ВЛ-82м № 076 (у якого крейсерська швидкість 110 км/год)", - пише користувач форуму.

"Люди по щебеню перелізли в ці вагончики, і це все поїхало в бік Києва всього на 3 години з запізненням", - пише інший користувач.

Замість 11.30 люди прибули до Києва о 15.00.

Ще один користувач додав: "Дівчина їхала цим рейсом... Мало того, що було дико холодно (застудилася в підсумку), так ще й буфет не працював...".

"Поламка сталася посеред поля: спочатку поїзд просто стояв, потім нас відбуксирували на якусь станцію і через годину пересадили в інший потяг. Звичайно, такого комфорту, як у "Хюндай", вже не було. Всі дуже замерзли, адже навіть чаю було ніде випити. А запізнилися ми на цілих три години, і багато хто не встиг на інші потяги і літаки", - скаржиться пасажирка.

У прес-службі Південної залізниці поламку європоїзда підтверджують, однак через що сталася НП, не коментують. Крім того, невідомо, чи компенсують пасажирам гроші, витрачені на комфортний проїзд.