У Дніпропетровську в ДТП за участю голови райради загинула людина

Субота, 1 грудня 2012, 16:57

У Дніпропетровську відбулося ДТП за участю голови Зачепилівської районної ради (Харківська область). В аварії загинув чоловік.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на управління МВС України в Дніпропетровській області, аварія сталася 30 листопада близько 21.00 на проспекті Правди.

Водій автомобіля Mitsubishi Pajero (голова Зачепилівської райради), рухаючись з боку вул. Столєтова в напрямку пр-та Воронцова, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Geely. Потім він продовжив некерований рух і зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz 190. У свою чергу, Geely після зіткнення продовжив некерований рух, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Skoda.

Внаслідок ДТП водій Mercedes загинув на місці. Водії Mitsubishi і Skoda отримали травми. Аналіз крові попередньо показав, що алкоголю в крові у трьох водіїв, які вижили, немає.

1 грудня слідчий слідчого управління ГУ МВС України в області вніс дані про ДТП в Єдиний реєстр досудових розслідувань, попередня кваліфікація - ст. 286 ч. 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Прокурор області підписав повідомлення про підозру голови Зачепилівської райради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ч. 2 КК.

За попередніми даними, цей чиновник є власником або керівником футбольного клубу СК "Колос" (Зачепилівка), футболіст якого знаходився в салоні Mitsubishi Pajero і зник з місця ДТП.