Женя Тимошенко: Не вбивайте мою маму!

Понеділок, 21 січня 2013, 10:16

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія заявляє, що її матір хочуть убити, і закликає не робити цього.

Про це йдеться у її зверненні до президента, уряду, Верховної Ради, до суддів та Генпрокуратури, до керівників пенітенціарної системи, до лікарів та працівників Качанівської колонії, повідомляє сайт Тимошенко.

"Скоро вже буде півтора року, як моя мама – Юлія Володимирівна Тимошенко – за ґратами. Між тим тортури все тривають і тривають. Усе, що відбувається з нею, – це експеримент зі знищення людини. Для мене цілком зрозуміло, що мою маму хочуть убити. Вони не хочуть, щоб вона жила", - заявила Тимошенко.

Вона звернулася до медиків, що лікують екс-прем'єра, "незважаючи на усі залякування, і надалі рятувати життя та допомагати хворим".

"Я закликаю вас не дозволити їм вбити мою маму", - наголосила Тимошенко.

Разом з тим Віктора Януковича, Віктора Пшонку, Рената Кузьміна та слідчого Грабіка Євгенія закликала не вбивати Тимошенко.

"Усі ви несете повну відповідальність за незаконне утримання моєї мами без усякої провини за ґратами, за тортури над нею. Я не прошу вас бути чесними, людяними чи милосердними. Я прошу всіх вас тільки про одне: НЕ ВБИВАЙТЕ МОЮ МАМУ!", - наголосила Тимошенко.  

Українська правда