Власенко не прийшов до Генпрокуратури

Понеділок, 11 березня 2013, 13:19

Генеральна прокуратура вручила представнику Сергія Власенка повідомлення про закриття кримінального провадження за заявою його колишньої дружини Наталії Окунської.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

За даними ГПУ, у понеділок вранці до відомства "прийшов представник Власенка, йому вручили повідомлення про закриття кримінального провадження за заявою Окунської про невиконання рішення суду".

У прес-службі пояснили, що Власенко запрошувався в Головне слідче управління Генпрокуратури на 10:00, але він не з'явився, а пізніше прийшов його представник.

Як повідомлялося, 5 березня прес-служба Генпрокуратури поінформувала, що кримінальне провадження за заявою колишньої дружини Власенка Окунської про невиконання ним рішення суду закрито у зв'язку з відсутністю складу злочину.

6 березня Вищий адміністративний суд позбавив Власенка депутатського мандата.

21 січня Власенко заявив, що Печерський райсуд Києва 16 січня порушив стосовно нього кримінальну справу за невиконання рішення суду в цивільному спорі.

Згодом Власенко зазначив, що загалом йдеться про кримінальні справи по трьох епізодах. Зокрема, перший епізод стосується невиконання рішення у цивільній справі від 21 лютого 2012 року. Так, ідеться про сплату коштів при розподілі спільного майна подружжя.

Водночас Власенко продемонстрував журналістам оригінали квитанцій від 26 грудня 2012 року про сплату цього боргу й про сплату 10% виконавчого збору.

Також Окунська стверджувала, що Власенко бив її, й зверталася до правоохоронних органів із заявою про притягнення його до відповідальності.