Яценюк: троє депутатів відкликали свої заяви про вихід з "Батьківщини"

Четвер, 4 квітня 2013, 11:53

Лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк продемонстрував заяви трьох опозиційний депутатів про відкликання їх заяв про вихід з фракції.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Як відомо, раніше на альтернативному засіданні більшості на Банковій спікер Володимир Рибак зачитав заяви депутатів Олега Канівця, Віталія Немілостивого, Романа Стаднійчук і Ігора Скосара про вихід зі складу фракції "Батьківщини".

За словами Яценюка, заяви, датовані сьогоднішнім числом, написали Немилостивий, Стаднійчук та Скосар. "Вони особисто пішли реєструвати ці заяви в апараті Верховної Ради", - сказав Яценюк "Українській правді".

Заява Ігоря Скосара. Фото УП
Заява Віталія Немілостивого. Фото УП
Заява Романа Стаднійчука. Фото УП

Водночас опозиціонер Анатолій Гриценко заявив, що Канівець написав заяву про вихід з фракції "на знак протесту проти травлі, яку йому організував куратор "Батьківщини" у Львівській області, депутат Віктор Швець".

"Він писав Яценюку і Турчинову – якщо ви не відкличете Швеця, я вийду з фракції. Він погоджував зі мною своє рішення. Я писав Яценюку і Турчинову, щоб вони відкликали Швеця", - зазначив Гриценко.

Водночас, за його словами, Канівець не приєднається до більшості. "Він не тушка, він не піде у більшість. Це була реакція на його дискредитацію з боку Швеця", - додав Гриценко.