"Батьківщину" не покликали на таємну зустріч до Попова

Вівторок, 23 липня 2013, 14:34

Лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київській міській раді Тетяна Меліхова заявляє, що її не запросили на зустріч голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександра Попова з главами фракцій міськради.

"Мене не запрошували і мені не повідомляли про проведення такої зустрічі з головою КМДА ні письмово, ні усно. Зі ЗМІ я дізналася про те, що зустріч планується проводити за закритими дверима сьогодні після обіду. Також мені не відомо про місце проведення зустрічі", - цитує Меліхову "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"Тому, мені здається, вона більше схожа на таємне псевдозасідання, проведене свого часу Леонідом Черновецьким в туалеті на 10 поверсі, ніж на спробу Попова обговорити подальші дії", - заявила вона.

На переконання Меліхової, Попов "заговорює питання замість того, щоб виконати свої конституційні зобов'язання: звернутися до президента України, глави уряду та Верховної Ради з вимогою призначити вибори Київського міського голови і Київради, повноваження яких закінчилися 2 червня 2013".

"Для того, щоб господарство Києва працювало безперешкодно, все що потрібно зробити - призначити вибори. Це єдиний вихід. Всі інші дії будуть антизаконними. Якщо секретар Київради Герега призначить засідання Київради, вона перевищить свої повноваження і повинна бути звинувачена за тією ж статтею, за якою засудили Юлію Тимошенко ", - підкреслила депутат.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", зустріч Попова з керівниками фракцій Київради запланована на 15.00 годину.