Протеже Фірташа на окрузі у Черкасах наскаржилася на "скуповування" голосів у прокуратуру

Субота, 26 жовтня 2013, 10:36

Минулорічний кандидат у нардепи по 194 округу (Черкаси) Валентина Жуковська просить прокуратуру встановити осіб, які вчиняють протиправні дії щодо надання мешканцям міста грошей від її імені

"Моє зверненння до прокуратури щодо спроб дискредитації. Сподіваюся цього разу відповідь буде швидкою та адекватною. Лист такого ж змісту був спрямований і до органів МВС", - зазначила Жуковська на своїй сторінці у Facebook.

Також у блозі екс-кандидат виклала звернення до прокуратури.

Фото з Facebook В.Жуковської

"З урахуванням того, що я не реєструвалася кандидатом на майбутні вибори, це було би смішно… Я звичайно радію за те, що мої опоненти люблять мене настільки, що готові витрачати заради моєі перемоги кошти, але … ті, хто погодився прийняти участь у цих провокаціях здійснюють злочин і  мають бути притягнені до відповідальності. Я є найбільш зацікавленою особою в цьому, і тому вже на початку наступного тижня зустрінуся з керівництвом правоохоронних органів з проханням реагувати на це", - заявила Жуковська.

Як відомо, раніше з'явилася інформація, що у Черкасах на проблемному окрузі 194 невідомі проводять роботу з підкупу голосів за Валентину Жуковську, яка на виборах балотувалася від влади.

Українська правда