Міліція законно закрила справу щодо "поправок Кличка" - прокуратура

Субота, 9 листопада 2013, 20:55

Прокуратура Києва підтвердила законність закриття кримінального провадження щодо можливої фальсифікації закону з "поправками Кличка".

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Прокуратура перевірила законність рішення міліції про закриття кримінального провадження щодо можливої фальсифікації тексту законопроекту № 2054а "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків". Вивчивши повноту зібраних у справі доказів, прокуратура дійшла висновку, що розслідування проведено повно, всебічно та об’єктивно, тож підстав для скасування прийнятого рішення немає", - йдеться у повідомленні.

24 жовтня більшість проголосувала за поправки про те, що особа, яка має право на постійне проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні.

1 листопада, депутат від "Батьківщини" Ігор Бриченко дав свідчення в МВС про фальсифікацію поправок до Податкового кодексу.

Міліція почала розслідування на предмет фальсифікацій. 7 листопада слідче управління міліції Києва закрило кримінальне провадження щодо можливої фальсифікації тексту законопроекту про зміну Податкового кодексу.

8 листопада стало відомо, що  міліція закрила кримінальне провадження щодо фальсифікації "поправок Кличка", хоча були встановлені факти "штучного перешкоджання народним депутатам".

Українська правда