Сенатор США, "покараний" Росією, пожалкував що не відвідає Сибір влітку

Неділя, 30 березня 2014, 13:42

Сенатор США від Республіканської партії Ден Коутс опублікував список із 10 "втрат", які торкаються його особисто через те, що МЗС РФ запровадило щодо нього санкції та заборонила в'їзд до Росії 

У  своєму Twitter  Коутс іронічно перерахував такі "втрати", як скасування тенісного матчу з росіянкою Марією Шараповою та відміну літньої відпустки в Сибіру.

Також Коут пожалкував, що тепер не зможе придбати норкову шубу для дружини та матрьошок для колекції онуки, а також не зможе порівняти Большой театр з театром Палладіум в містечку Кармел у штаті Індіана.

Після вторгнення російських військ на територію України і проведеного в Криму "референдуму" Ден Коутс зазначав: "Необхідні подальші кроки, щоб адекватно реагувати на агресію Росії в Криму".

Раніше Ден Коутс і сенатор Марк Керк  просили FIFA відібрати у Росії право проведення чемпіонату світу-2018 через експансію російських військ в Криму. Також сенатори просили FIFA призупинити членство Росії в організації та виключити збірну з числа учасників чемпіонату світу-2014.

Як відомо, 20 березня МЗС Росії оприлюднив список санкцій у відповідь проти чиновників США. У заяві МЗС РФ йдеться, що на кожен ворожий випад Росія відповідатиме "адекватно".

Перед цим президент США Обама ввів низку жорстких санкцій проти найближчого оточення Путіна за його дії проти України.