Актори "рівня Безрукова" зіграють радість від відпочинку в Криму

Середа, 9 квітня 2014, 18:46

Соціальна реклама відпочинку в Криму з'явиться на московських білбордах до початку поточного курортного сезону в Автономній Республіці.

Про це повідомили в московському Комітеті з туризму і готельного господарства.

"Ми отримали відповідну пропозицію від міністерства курортів і туризму Криму", - сказав глава комітету Сергій Шпилько.

Прохання було спрямована в департамент ЗМІ та реклами, який розгляне його на засіданні міжвідомчої комісії 10 квітня 2014 року.

"Ми запитали чимало рекламних площ. Думаю, це питання вирішать", - підкреслив він.

Керівник департаменту ЗМІ та реклами Володимир Черніков підтвердив, що це питання буде розглядатися на засіданні комісії.

Невизнана "влада Криму" розглядає можливість залучити до кампанії відомих російських артистів "рівня Сергія Безрукова", повідомив голова комісії з санаторно-курортного комплексу і туризму так званої "Держради Республіки Крим" Олексій Черняк.

Самоназваний міністр курортів і туризму Криму Олена Юрченко також підтвердила зацікавленість у залученні медійних персон до участі в кампанії з просування літнього відпочинку в Криму.

Кампанію невизнаній "кримській владі" мимоволі підказав художній керівник Московського губернського театру Сергій Безруков, зазначила вона.

"Нещодавно ми відвідали його театр в Кузьмінках, і Сергій Віталійович сказав, що замислюється, де відпочивати в цьому році. Після цього у нас виникла ідея, що публічні персони, і не тільки артисти, змогли б прорекламувати ідею відпочинку вдома, в Криму", - сказала Юрченко.

Сам Безруков не братиме участі в просуванні відпочинку в Криму.

Прес-секретар артиста Ліана Хусаінова повідомила, що він взагалі не бере участі в рекламних акціях. Проте, Безруков обговорює з міністерством культури Московської області можливість проведення в Криму гастролей Московського губернського театру, додала вона.

ИТАР-ТАСС