Порошенко доручив допомогти мирним людям, які хочуть втекти від АТО

Вівторок, 10 червня 2014, 09:29

Президент Петро Порошенко доручив силовикам створити рятівний коридор для мирного населення, яке бажає виїхати з територій, де проводиться антитерористична операція.

Про це повідомляє прес-служба президента за результатами зустрічі Порошенка з керівниками Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони та Державної служби надзвичайних ситуацій. 

"Для недопущення нових жертв у районі проведення антитерористичної операції президент України доручив керівникам силових відомств створити всі необхідні умови для мирного населення, яке бажає виїхати", - сказано в повідомленні.

Президент також доручив уряду взяти на себе організацію перевезення людей та заходи з медичного обслуговування, а також розгорнути мережу мобільних пунктів для забезпечення мирного населення питною водою, харчуванням і медикаментами.  

"Місцеві державні адміністрації за участі органів місцевого самоврядування повинні разом з Кабінетом міністрів подбати про розміщення населення, яке прибуває з району антитерористичної операції", - повідомляє прес-служба президента.