На Донбасі жінки погрожують терористам. Вулиці патрулюють дружинники

Понеділок, 9 червня 2014, 19:37

У Маріуполі місцеві жителі більше не хочуть миритися з присутністю бойовиків ДНР в своєму місті і перейшли до прямих погроз на їх адресу.

"У Приморському районі, недалеко від дитсадка батьки дітей, які його відвідують, готові голими руками знести барикади, побудовані біля військової комендатури ДНР, якщо біля дитячого садка пролунає хоч один постріл", - пише місцеве видання 0629.com.ua.

Фото 0629.com.ua

Разом з тим у Донецьку, за повідомленням управління МВС, для стабілізації оперативної обстановки і наведення громадського порядку правоохоронці переведені на посилений варіант несення служби.

"У всіх районах міста спокій жителів охороняють правоохоронці та представники громадських формувань - щодня до охорони громадського порядку приєднується близько 56 нарядів", - повідомляють в МВС.

Правоохоронці закликають громадян звертатися до райдержадміністрації та вступати до лав громадських помічників правоохоронців.

За даними МВС, до патрулювання районів міста в Донецьку залучаються трудові колективи заводів, шахт, фабрик, "Союз ветеранів Афганців", "Союз козачих органів України", охоронне агентство "Венбест", громадська організація "Оплот Донбасу", громадські формування "Олександрівський Курінь" і "Витязь", загін дружинників заводу "ДМЗ", загін дружинників "Донецька народна дружина".

Фото прес-служби донецького облуправління МВС