На Луганщину зайшла нова порція військової техніки з РФ, у Донецьку - вибухи

Неділя, 3 серпня 2014, 10:12

У ніч на 3 серпня на територію Луганської області зайшла військова техніка з РФ.

Це випливає з повідомлення в.о. губернатора Луганської області Ірини Верігіної.

"Сьогодні вночі знову на нашу територію зайшла військова техніка. А значить будуть нові руйнування і смерті", - зазначила вона.

Також, за словами Верігіної, на Луганщині в районі с.Золотого тривають бої, у зв'язку з чим евакуація населення можлива через Луганськ або Лисичанськ.

"Усі шляхи небезпечні в даний момент", - додала вона.

У свою чергу луганський блогер Сергій Іванов у Твіттері повідомляє про рух військової техніки у бік Луганська: 

Разом з тим у Донецьку ніч на 3 серпня пройшла неспокійно, повідомляють у міськраді

"Жителі практично всіх районів повідомляють про сильні вибухи, перестрілки з автоматичної зброї і пересування важкої техніки вулицями міста", - наголошується у повідомленні.

За попередню добу у Донецьку попаданням артилерійського снаряда частково зруйновано будівлю школи № 101 в Петровському районі, знищено 560 кв. метрів покрівлі, вибито вікна та двері.

У 00.50 відбулося потрапляння снаряда з великокаліберної зброї у приватне житлове помешкання, бригада МНС на місце події потрапити не змогла через обстріли, які не припиняються.

Станом на 9:00 в Донецьку відновлено роботу 22 трансформаторних підстанцій в Петровської та Кіровському районах. Аварійні бригади в першу чергу ліквідували пориви електромереж, які подають напругу на Петровський і Південний водоузли.

Енергетиками підприємства ДТЕК 2 липня відновлено електропостачання 10 багатоповерхових будинків селища Жовтневий, 3 п'ятиповерхових будинків на селищі Грабари, підстанція селища Гірник.

Досі залишаються без електропостачання 167 багатоповерхових і 2300 приватних будинків у Куйбишевському районі.

Джерело відео - informator.lg.ua

Українська правда