Молодики у балаклавах розігнали мітинг комуністів у Харкові

Четвер, 18 вересня 2014, 20:15

Молодики у балаклавах розігнали мітинг комуністів у Харкові.

Як повідомляє кореспондент "Інтерфакс-Україна", близько 50 людей вийшли на площу Свободи до будівлі Харківської облдержадміністрації, щоб провести мітинг та перфоманс проти зниження соціальних стандартів.

Учасники акції були відокремлені міліцейським кордоном від намету "Усе для перемоги", встановленого проукраїнськи налаштованими харків'янами.

На учасників мітингу напала група невідомих людей у масках, сталася сутичка.

За словами першого секретаря Харківського обкому КПУ Алли Александровської, нападники намагалися відібрати партійні прапори, плакати і пошкодили мікрофон. Міліція відтіснила нападників, і вони втекли у бік саду Шевченка. За словами А.Александровської, організатори мітингу мають намір подати заяву в міліцію.

Мітинг також супроводжувався словесними перепалками комуністів і прибічників єдиної України (і перехожих, і тих, які проїздили повз у машинах).

Під час перфомансу про те, як народ, обурений зниженням соціальних стандартів, скидає уряд, молоді люди у балаклавах почали кидати в учасників акції яйця, яблука, помідори та димові шашки. Деякі з учасників акції підбирали шашки і кидали їх у нападників.

Міліція перегрупувалася і вивела комуністів із площі. Молоді люди спробували наздогнати машину звукопідсилення, але безуспішно.

Нікого з нападників не затримували.