Під донецький аеропорт бойовикам привезли нові боєприпаси з Росії

Четвер, 9 жовтня 2014, 09:06

Із Росії на Донбас прибули нові боєприпаси для бойовиків, близько половини їх підвозять до аеропорту в Донецьку, який не перестають штурмувати.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 9 жовтня.

"Боєприпаси, які прибувають із Росії, активно перекидаються в район аеропорту в Донецьку. Сюди направляється близько 50-60% усіх мінометних мін, артилерійських і реактивних снарядів, які прибувають із РФ", - пише він у Facebook.

Крім того, зазначає він, на Сніжнянському машинобудівному заводі (місто Сніжне) створено базу з ремонту й відновлення озброєнь і техніки терористів.

"На ремонт прибуває техніка, яка, в основному, брала участь у боях під Луганськом, Донецьком, Амвросієвкою, Кутейніково й Старобешево", - повідомляє Тимчук.

"Передова база ремонту й обслуговування бойової техніки бойовиків створена на базі ТОВ "Углемаш" у Донецьку", - додає він.

У Росію, за його словами, евакуюють лише ушкоджену "штатну техніку підрозділів російської армії, яка брала участь у бойових діях на Донбасі".

"Із цією метою з Росії прибули евакуаційний бригади. Техніку й озброєння, передані Росією місцевим бойовикам, Москва запропонувала терористам відновлювати самостійно", - наголошує він.