Екс-ректор Медуніверситету не повторить "подвигу" Мельника - МВС

Понеділок, 1 грудня 2014, 12:47

В МВС заявляють, що правоохоронці зробили висновки з втечі екс-ректора Податкової академії Петра Мельника і проконтролюють, щоб цього не зробив екс-ректор Медуніверситету Богомольця Віталій Москаленко.

Про це в коментарі "Українській правді" заявила прес-секретар Шевченківського райвідділу Києва Калиновська Наталя.

Вона розповіла, що домашній арешт передбачає одягання "електронного браслету, сигнали з якого показуватимуть усе його (арештованого -ред.) пересування".

На запитання, чи передбачається якийсь пост чи особистий контроль працівниками того, чи Москаленко не порушує умов домашнього арешту, Калиновська відповіла:

"Якщо ви маєте на увазі якийсь пост під будинком, то цього не буде. На нього одягнуть електронний браслет і ми зможемо його контролювати".

На уточнення, чи не повторить Москаленко "подвигу" Петра Мельника, прес-секретар заявила: "Я впевнена, що МВС зробило висновки з утечі Мельника".

В прес-службі прокуратури Києва "Українській правді" розповіли, що Москаленко проходив стаціонарне лікування у лікарні "Феофанія".

"Наскільки я знаю, у нього дуже складний стан здоров'я", - заявила прес-секретар Олена Яхно.

Як відомо, Голосіївський райсуд взяв під домашній арешт екс-ректора Національного медуніверситету імені Богомольця Віталія Москаленка.

У Мельника, після затримання за хабар, також "різко погіршився" стан здоров'я, який, проте, не завадив йому зняти електронний браслет і утекти аж до США.

Українська правда