У Костянтинівці українська бронемашина збила жінку з двома дітьми

Понеділок, 16 березня 2015, 17:29

У понеділок у Костянтинівці Донецької області о 14:42 БМД українських військових наїхала на жінку з двома дітьми, в результаті чого загинула 8-річна дівчинка.

Про це повідомляє прес-служба донецького обласного управління МВС.

Згідно з повідомленням, жінка і друга дитина – немовля у візочку – потрапили з травмами у лікарню.

ДТП сталася на проспекті Ломоносова, біля міської лікарні № 5.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Костянтинівського міськвідділу, керівники міліції, прокуратури, органів місцевої влади.

 

Журналіст місцевого видання "Провінція" Володимир Березін повідомив, що міліція не оточила місце ДТП, і антиукраїнськи налаштовані громадяни почали закидувати всі авто ВСУ камінням.

Пізніше начальник Донецької міліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що двоє військовослужбовців, винних у здійсненні ДТП, вже затримані.

"Винуватці ДТП, двоє військовослужбовців, затримані і передані у військову прокуратуру", - написав він на своїй Facebook-сторінці.

"Доповів міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову. Арсен Борисович дав вказівку провести всі необхідні слідчі дії з метою документування вказаного злочину. Злочинці понесуть покарання, ким би вони не були", - сказав Аброськін.

Він також уточнив, що в результаті події загинула дівчинка 2008 року народження. Рідна тітка, 1976 року народження, яка її супроводжувала, отримала травми різного ступеня тяжкості, немовля жінки 2015 року народження, не постраждало.

Українська правда