У Москві поховали Бориса Нємцова

Вівторок, 3 березня 2015, 15:46

На Троєкурівському кладовищі в Москві поховали вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова.

З самого ранку церемонія прощання з Нємцовим проходила у Сахаровському центрі, куди вишикувалася черга охочих попрощатися.

Їхня кількість виявиляся такою великою, що у результаті потрапити всередину вдалося не всім. Як зазначає журналіст Ілля Азар, до Сахарівського центру потрапили у підсумку тільки ті, хто встали в чергу, не пізніше 10:40

March 3, 2015

Попрощатися з опозиціонером прийшли дружина першого президента Росії Бориса Єльцина Наїна з дочкою, опозиціонер, колишній прем'єр РФ Михайло Касьянов, голова "РОСНАНО" Анатолій Чубайс, опозиціонер Ірина Хакамада, екс-прем'єр Великобританії Джон Мейджор, посол ЄС в Росії Вігаудас Ушацкас, посол США в Росії Джон Теффт, посол Великобританії Тім Барроу.

Винесення труни з тілом Нємцова з Сахаровського центру супроводжувалося скандуванням "Росія буде вільною", "Герої не вмирають".

Також попрощатися з Нємцовим прийшли віце-прем'єри РФ Аркадій Дворкович і Сергій Приходько, прес-секретар прем'єр-міністра РФ Наталія Тімакова, колишній глава уряду Сергій Кирієнко, колишній міністр фінансів Олексій Кудрін і представник Путіна у Держдумі Гаррі Мінх.