Бойовики вночі знову штурмували Широкине і район Донецька

П'ятниця, 6 березня 2015, 09:57

За минулу ніч бойовики 14 разів вели вогонь по українських підрозділах.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 6 березня.

"Продовжуючи тактику "турбуючого вогню" противник і надалі здійснює поодинокі обстріли позицій сил антитерористичної операції у зоні АТО. Так за ніч, з 20:00 5 березня до 6 ранку 6 березня терористи 14 разів вели вогонь по наших підрозділах", - йдеться у повідомленні.

Найбільша кількість обстрілів досі фіксується на Донецькому напрямку. Там під мінометний і гранатометний вогонь близько 20-ї вечора четверга потрапили селища Авдіївка та Піски.

О 1:50 злочинці знову били по Авдіївці, в 3:10 по Кам’янці, і о 4:10 ранку по Хіміку.

На Маріупольському напрямку в 21:45 і о пів на першу ночі ворог майже годину зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілював селище Широкине. А в 21:30 бойовики безуспішно намагались штурмувати позиції сил АТО.

На Артемівському напрямку о 20:05 по селищу Ленінське бив снайпер, а о 20:30 по селищу Шуми бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї.

"Незважаючи на намагання деяких бандформувань ворога хаотичними обстрілами зірвати мирні домовленості, наші військові на провокації не піддаються і зброю застосовують у випадках прямої загрози життю людей", - наголошує прес-центр АТО.