Москаль звинуватив "Айдар" у крадіжці двох "швидких"

Середа, 1 квітня 2015, 14:45

Губернатор Луганської області Геннадій Москаль заявляє, що військовослужбовці добровольчого батальйону "Айдар" вкрали з медичних закладів на Луганщині два автомобілі "швидкої допомоги".

Про це йдеться у повідомленні на його сайті.

За словами Москаля, "швидкі" були відібрані у лікарні у місті Щастя та з протитуберкульозного диспансеру в с.Трьохізбенка Новоайдарського району.

"Обидва автомобілі використовувалися ними для власних поїздок. Одна "швидка", вкрадена з лікарні в Щасті, згодом потрапила під обстріл і знищена, а на іншій "айдарівці" досі катаються по Трьохізбенці", - заявив Москаль.

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль звернувся до Міністерства оборони України з вимогою купити для лікарень нові або компенсувати їм вартість вкрадених автомобілів.

"Якщо Міноборони не спроможне навести лад зі своїм підрозділом, то хай купує нашим лікарням нові "швидкі". В іншому разі ми звернемося до суду з позовом про відшкодування Міністерством оборони вкраденого майна", - заявив Москаль.

Нагадаємо, у вівторок стало відомо, що Міністерство оборони проведе службову перевірку щодо бійців батальйону "Айдар" у Луганській області у відповідь на скаргу Москаля.

Українська правда