Стрілянина в центрі Києва: затримано організаторів конвертцентру

Середа, 10 червня 2015, 13:23

Гучна стрілянина у центрі Києва виявилася спецоперацією із затримання організаторів великого конвертаційного центру.

Про це повідомив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його словами, біля метро Арсенальна із застосуванням вогнепальної зброї відбулося затримання осіб, що підозрюються в організації великого конвертаційного центру.

"Прокуратура отримала дозвіл на затримання і обшук автомобіля, в якому імовірно могли бути документи, що підтверджують діяльність цього конвертаційного центру", - пояснив Геращенко.

Радник зазначив, що підозрювані, за яким почалася гонитва, в районі площі Слави, недалеко від будівлі "Київміськбуду", відмовилися зупинятися на вимоги працівників міліції.

"Після чого за ними була розпочата гонитва і вони були заблоковані автомобілями ДАІ в районі метро "Арсенальна". У той момент, коли група спецназу наблизилася до авто, водій і пасажири спробували "дати по газах" і прорватися через бордюр", - написав Геращенко.

 Силовики розбили скло, намагаючись затримати підозрюваних, однак авто рушило вперед
 Силовики вистрілили по колесах, але це не зупинило авто. Фото: Українська правда
 Підозрюваних затримали за кілька хвилин біля метро "Арсенальна". Фото "Української правди"

Підозрювані затримані. Ніхто не постраждав. У машині підозрюваних було знайдено помпову рушницю. На місці тривають слідчі дії.

Зазначимо, що номери у автівки рівненські.

Только что на метро Арсенальная с применением огнестрельного оружия, произошло задержание лиц подозреваемых в организаци...

Posted by Anton Gerashchenko on Wednesday, June 10, 2015

Як повідомлялося, у середу близько 12.35 у центрі Києва, на площі Слави навпроти університету транспорту, сталася стрілянина із переслідуванням.

Українська правда