У засіданні суду у справі Корбана - перерва. Політика прооперували

П'ятниця, 25 грудня 2015, 21:40

У засіданні Дніпровського райсуду Києва стосовно лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана оголошено перерву у зв'язку з клопотанням захисника політика Олексія Шевчука про підтвердження госпіталізації його підзахисного.

Про це Шевчук написав на своїй Facebook-сторінці.

Спочатку перерву в засіданні щодо зміни запобіжного заходу була оголошена до 20:30, а пізніше була продовжена ще на годину.

Після цього Шевчук повідомив, що перерву оголошено до 9.00 суботи, 26 грудня.

"Перерва до 9:00 години ранку. Суддя сказав прокурору, що він повинен відмовитися від клопотання ...", - написав він.

У той же час прес-секретар партії Євгенія Кравчук повідомила, що Корбан прооперований в Інституті серцево-судинної хірургії ім.Амосова і зараз перебуває в реанімаційному відділенні.

"За результатами коронарографії лікарі інституту Амосова наполягли на негайній операції - подвійному стентуванні, адже була загроза інфаркту. Операція пройшла успішно. Зараз Корбан з операційного блоку переведений в реанімацію і залишається в лікарні", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, раніше в п'ятницю Корбан був доставлений до Києва для примусового залучення до проведення судово-медичної експертизи.

Пізніше прес-секретар партії "Укропу" Євгенія Кравчук повідомила, що стан здоров'я Корбана різко погіршився, у зв'язку з чим лікарі столичного Інституту серцево-судинної хірургії ім.Амосова прийняли рішення про його госпіталізацію.

Нагадаємо, що запобіжний захід у вигляді домашнього арешту щодо Корбана закінчується 31 грудня 2015 року.

Українська правда, Інтерфакс-Україна